To je to što me zanima!

Whitney Houston i kći Bobbi Kristina imale su istog dilera

Pjevačici je drogu dostavljao prijatelj, a kći Bobbi Kristina od njega je nabavljala marihuanu i alkohol. Bobbi je uvijek tvrdila da nema problema s drogom
Vidi originalni članak

Kokain i marihuanu pokojnoj pjevačici i njezinoj kćeri nabavljao je krupni tamnoputi muškarac kojega su zvali Jay. Drogu im je dostavljao u njihov dom u Houstonu.

Whitney Houston intenzivno se drogirala posljednjih šest mjeseci. Drogu nikad nije sama nabavljala nego je po “pošiljku” slala prijatelja. Dilera su najčešće zvali navečer, a robu su plaćali krupnim novčanicama koje su nosili u papirnatoj smeđoj vrećici. Whitney nije znala da od istog dilera drogu nabavlja i njezina kći Bobbi Kristina (18). Za razliku od majke ovisne o kokainu, Bobbi je od njega naručivala marihuanu i alkohol. Problematična tinejdžerica prije četiri godine završila je na psihijatriji nakon što je majku, poslije žestoke svađe, pokušala probosti nožem. 
Potom je pokušala samoubojstvo prerezavši si žile. Lani je njezin dugogodišnji dečko rekao kako mu je teško bilo kontrolirati Bobbino drogiranje jer joj je majka davala 5700 kuna na tjedan, a ona je novac trošila na provode.

- Vidio sam je kako je s prijateljima u dva dana pošmrkala 3,5 grama kokaina - rekao je dečko.

Bobbi je uvijek tvrdila da nema problema s drogom. Nakon što je američki časopis National Enquirer objavio fotografiju na kojoj navodno šmrče kokain, na Twitteru je napisala kako je samo ovisna o životu, a ne o narkoticima.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • user_46331 10.03.2012.

    Često je teret slave pretežak i onda malo po malo da se lakše nose s tim teretom krenu s alkoholom pa lakim drogama i najzad završe na heroinu i pa pa odu na drugi svijet, ali eto neko se izvuče neko umre. Šteta jedne i druge ipak smo svi ljudi sa dobrim i lošim stranama.

  • feba 10.03.2012.

    PREŽALOSNO!!!

  • 1950stari 09.03.2012.

    koji je to da i ja uziman od njega? a nece ni ova mala dugo otegnit ce papke ka mater joj ma tako i triba 2 metra zemlje to je premalo triba je 20 metara baciti ili dati pasima da je poidu

Komentiraj...
Vidi sve komentare