To je to što me zanima!

Ljubavnica Whitney Houston želi otkriti detalje njihove veze

BILE SU NERAZDVOJNE Prošlo je sedam godina od smrti Whitney Houston. Pjevačica je imala buran život, često popraćen skandalima, a njezina bivša asistentica i navodna ljubavnica napisala je knjigu...
Vidi originalni članak

Osim vrhunskog glasa i karijere, život Whitney Houston obilježili su skandali i borba s ovisnošću o drogama. Nakon njene smrti, pojavile su se brojne glasine o životu pjevačice. Jedna od njih je i ta da je Whitney bila lezbijka. Njena navodna ljubavnica, asistentica Robyn Crawford (56), odlučila je progovoriti o njihovoj vezi, u memoarima koje je nazvala 'Pjesma za tebe: Moj život s Whitney Houston'. Knjiga bi trebala ići u prodaju 5. studenog 2019. godine.

'BILA JE BISEKSUALKA' 'Whitney Houston je Bobbyja varala sa svojom asistenticom'

O odnosu Whitney i Robyn nije se mnogo govorilo prije smrti pjevačice, no to se kasnije promijenilo. U dokumentarcu 'Whitney', koji je objavljen prošle godine nekoliko članova njene obitelji te Bobby Brown (50), bivši suprug pjevačice, potvrdili su njenu vezu s Robyn.

- Robyn joj je pružala sigurnost i utjehu - ispričala je prijateljica Whitney Houston, frizerka Ellin Lavar te dodaje da je pjevačica bila istovremenu u braku s Bobbyjem i vezi s Robyn.

Pjevačica i Robyn upoznale su se još 1979. godine, a Houston ju je imenovala osobnom asistenticom čim joj je karijera 'eksplodirala' 1980. U prošlosti se šuškalo da je ta veza u jednom trenutku došla na vidjelo, a pjevačicu je ucjenjivala osoba koja je zahtijevala 250.000 dolara kako bi šutjela o njenoj lezbijskoj aferi. Crawford je prestala raditi za pjevačicu 2000., jer navodno više nije mogla podnijeti negativnu energiju koja je zavladala njihovim životima.

FILMSKA AGENTICA: 'Whitney Houston je rođakinja Dee Dee seksualno zlostavljala'

Podsjetimo, pjevačica je pronađena mrtva u kadi, 11. veljače 2012., u hotelskoj sobi hotela na Beverly Hillsu, u 48. godini života. Preminula je od prevelike količine lijeka za smirenje, u kombinaciji s drugim lijekovima i alkoholom. Iza sebe je ostavila tada 19-godišnju kći, Bobbi Kristine Brown, koja je preminula 3 godine kasnije, na sličan način kao njena majka.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • VOLBEAT 26.04.2019.

    Srami se Robyn !

  • Plavusa 13 Pink G 26.04.2019.

    Nevjerojatan glas je imala. Protrnem kad cujem "One moment in time"...ili... "I Will Always Love You".... Steta, bas steta kako je zavrsila i to tako prerano. Prekrasan glas, prelijepa i ocito nevjerojatno nesretna zena.

  • 26.04.2019.

    ponestalo love asistentici?

Komentiraj...
Vidi sve komentare