To je to što me zanima!

Whitney je sve ostavila kćeri, a B. Brown nije dobio ni novčića

Novac koji je pjevačica ostavila kćeri bit će stavljen u fond koji će moći koristiti tek kada navrši 21 godinu. Jedan dio nasljedstva dobit će s 25, a drugi kada navrši 30.
Vidi originalni članak

Pokojna Whitney Houston sve svoje bogatstvo oporučno je ostavila kćeri Bobbi Kristini (18).

Prema sudskim dokumentima, pjevačica je svoju prvu oporuku napisala još 1993. godine, a 2000. godine, dok je još bila u braku s bivšim suprugom Bobbyjem Brownom, u nju je dodala neke izmjene.

Iako se šuškalo da bi dio njezina bogatstva mogao pripasti njezinom bivšem suprugu i tajnom sinu Nicku, oni nisu dobili ni novčića. 

Novac koji je pjevačica ostavila kćeri bit će stavljen u fond koji će moći koristiti tek kada navrši 21 godinu. Jedan dio nasljedstva dobit će s 25, a drugi kada navrši 30. godina. 

Odlučeno je i da će skrbnici Bobbi Kristine biti Whitneyjina majka Particia Houston te Whitneyin brat i njegova supruga.

Whitney i Bobby Brown u braku su bili 14 godina, a pjevačica je prije vjenčanja 1992. godine s njim potpisala predbračni ugovor kako bi zaštitila svoje bogatstvo. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • martina83 08.03.2012.

    dobro je postupila,dobro da nije ukljucila u oporuku browna on ju je unistio i doveo do tamo gdje je sad....

  • vidovnjak 08.03.2012.

    naravno..a šta ste vi mislili da će majka razbaštinit svoje dijete???razbaštinite vi svoje svi koji komentirate...svi ste bez mozga,nažalost.

  • dasezna 08.03.2012.

    neznamo samo što joj je ostavila točno jel bankrot ili koju kilu koke i hašiša

Komentiraj...
Vidi sve komentare