To je to što me zanima!

Whoopi glasno pustila vjetar u showu: Pobjegla mi je 'žabica'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Whoopi je jedna od voditeljica u showu 'The View' na američkoj televiziji ABC. Dok je gošća Claire Danes pričala komičarka ju je prekinula tako što je pustila vjetar
Vidi originalni članak

Komičarka Whoopi Goldberg (56) izazvala je pravu pomutnju u svom talk showu 'The View'. Dok je njena gošća Claire Danes (32) pričala prekinuo ju je jako glasan zvuk. Svi su se okrenuli prema Whoopi koja je usred emisije pustila vjetar.

- Ispričajte me, mislim da sam upravo ispucala malu žabicu - smireno je rekla Whoopi i nastavila pričati kao da se ništa nije dogodilo.

Njezine suvoditeljice Sherri Shepard, Joy Behar i Elisabeth Hasselbeck gledale su oko sebe u šoku, a Claire danes se samo nasmijala na cijeli incident.

Whoopi je već ranije govorila o tome kako često pušta vjetar u svom showu. Dok joj je, ranije ove godine, u gostima bio dr. Oz s kojim je razgovarala o vlaknima u prehrani priznala je da je to cijelo jutro 'prduckala', ali i kako to redovno čini dok je na televiziji.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • larissa12 19.08.2015.

    prdnula od brega droge valjda...

  • jastrebx 21.12.2011.

    stoja manje doktoru!! :DDD

  • NjoklaNjoklica 18.12.2011.

    svatko prdi na svoj način. A vi? Učtiv: Prdne i kaže oprostite. Cinik: Prdne i gleda ravno u oči. Kavalir: Pušta damu da prdne prva. Pobožan: Prdne i kaže - Božja volja. Bezobrazan: Prdne iz vlastitog zadovoljstva. Osjećajan: Prdne i kaže ah. Veseljak: Prdne i kaže: Tko prdi, zlo ne misli. Idealist: Prdne iz uvjerenja, a ne iz guzice. Sentimentalan: Prdne i misli kako bi bilo da nije prdnuo. Šeprtlja: Prducka cijeli dan i nikako da prdne. Naivčina: Prdne i misli kako je učinio veliko djelo. Nestrpljiv: Jedva čeka da prdne. Dobro odgojen: Prije nego prdne, moli za dozvolu. Goropadan: Prdne da se svi prozori tresu. Realist: Smatra prdac za prirodnu stvar. Egoist: Prdne samo za sebe. Sramežljivac: Prdne i pocrveni te objesi glavu. Muzikalan: Prdne i ustanovi o kojem se molu ili duru radi. Gurman: Prdne preko govna da bolje smrdi. Podmukao: Ufulji se da nitko ne osjeti. Dvoličan: Ufulji se i pita tko je prdnuo. Diskretan: Prdne i kaže: Neka to ostane među nama. Neoprezan: Prdne i usere se u gaće. Flegmatičan: Svejedno mu je da li prdne ili ne. Kolegijalan: Daje priliku i drugima da prde. Škrtac: Prdi samo u zatvorenoj sobi. Pesimist: Još nije ni prdnuo, a već misli da se usro. Penzioner: Kaže da se za vrijeme Austrougarske bolje prdilo

Komentiraj...
Vidi sve komentare