To je to što me zanima!

Will i Kate vratili se s medenog mjeseca: Bilo je uistinu divno

Na svom privatnom otoku u Sejšelima proveli su ukupno deset nezaboravnih dana. Noćenje ih je stajalo 370.000 kuna, a privatnost su im osiguravale otočke vlasti
Vidi originalni članak

Princ William (28) i Kate (29) za medeni mjesec su iznajmili cijeli otok u Sejšelima. Noćenje na privatnom otoku stajalo ih je nevjerojatnih 370.000 kuna. Nakon deset dana provedenih u luksuznom ljetovalištu vratili su se u Veliku Britaniju. 

- Uživali su u svakom trenutku koji su proveli zajedno i imali su nezaboravan i uistinu poseban medeni mjesec - rekao je glasnogovornik kraljevskog dvora. 

Par je htio što više privatnosti na medenom mjesecu, a za to su se pobrinule vlasti na Sejšelima. Will i Kate osobno su se zahvalili djelatnicima obalne straže koji su im pomogli da imaju svu privatnost koja im je potrebna. 

'Golupčići' su već bili zajedno na Sejšelima u kolovozu 2007. i William je tada jednom otočaninu rekao da se nikada u životu nije tako lijepo proveo kao tada. On se sada vratio svojim obavezama u RAF-u, a Kate uživa kao vojvotkinja.

Zaista je jalova?

Nakon što je časopis In Touch Weekly objavio da se vojvotkinja Camilla (63) povjerila prijateljicama i otkrila im da Kate ne može zatrudnjeti te da Williamu neće moći roditi dijete, tu je vijest, piše In touch, potvrdio i kraljevski liječnik. Navodno je rekao kako Kate uistinu neće moći imati djece zbog bolesti koju je imala tijekom puberteta pa je zbog njenih posljedica sad neplodna. 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Faustina009 23.05.2011.

    Taj je liječnik jako moralan koji ju je liječio, ako je izjavio detalje i dijagnozu...Mislim on kao liječnik nebi smio prema Hipokratovoj zakletvi detalje o nečijoj dijagnozi iznositi u javnost (osim naravno ako ta osoba nije napravila neki krivični čin), te bih takve trebalo kazniti trajnim oduzimanjem licence za liječnički rad.

  • nokiaa 22.05.2011.

    jalova?? pa nije krava..

  • Camil_1 22.05.2011.

    A je nam srića dugo trajala. Šta ćemo sad jadni ti smo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare