To je to što me zanima!

William i Kate otkrili su koji je najdraži hobi najstarijeg sina Georgea: 'Moramo biti oprezni'

'Djeca definitivno vole igrati videoigre, to ih fascinira. George je posebno zainteresiran za to. Drugo dvoje su još uvijek malo premaleni', izjavio je princ William tijekom posjeta akademiji filmske i televizijske umjetnosti
Vidi originalni članak

Vojvotkinja od Cambridgea Kate Middleton (40) i njezin suprug princ William (39) pokušavaju odgojiti svoju kćer i sinove kao običnu djecu, a ne kao članove britanske kraljevske obitelji. Važno im je da njihova djeca: George (8), Charlotte (6) i Luis (3) provedu što više vremena na svježem zraku. No, čini se kako najstariji sin George ipak više voli videoigre.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Oni definitivno vole igrati videoigre, to ih fascinira. George je posebno zainteresiran za to. Drugo dvoje su još uvijek malo premaleni - izjavio je princ William tijekom posjeta Britanskoj akademiji filmske i televizijske umjetnosti (BAFTA).

Međutim, pokušavaju paziti na to koliko im vremena djeca provode pred ekranima.

- Obraćamo pažnju na njihovo vrijeme pred ekranom, moramo biti oprezni - izjavila je Kate.

POSJET BOLNICI U LONDONU Vojvotkinja Kate nije se htjela odvojiti od terapeutskog psića: 'Preslatka bolnička prinova'

Princ William posjetio je sjedište akademije kako bi saznao na koji će način zgrada pomoći u povećanju podrške britanskoj televiziji i filmu u budućnosti. Razgovarao je s primateljima BAFTA stipendija, uključujući Harryja Petcha koji je bio pobjednik BAFTA Young Game Designer Mentora 2021. godine.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Karmelićanka 30.01.2022.

    Sva su djeca ista.

Komentiraj...
Vidi sve komentare