To je to što me zanima!

William planira 'razmaziti' Kate: Dobit će vilu i nakit od dragulja

Prema pisanju časopisa Now, William majku svog budućeg djeteta planira obradovati kupnjom vile na otoku Mustique i setom vrijednog nakita od dragulja
Vidi originalni članak

Vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea nedavno su fotografirani tijekom odmora na karipskom otoku Mustique. Princ William (30) i trudna Kate Middleton (31) snimljeni su kako zagrljeni šeću na pješčanoj plaži dok je u prvom planu njezin trudnički trbuščić u bikiniju. Prema pisanju časopisa Now, William majku svog budućeg djeteta planira obradovati hrpom darova. Od novca iz svog privatnog fonda planira kupiti vilu na otoku Mustique gdje trenutačno odmaraju jer smatra da će to biti savršen poklon kako bi si u budućnosti osigurali više privatnosti. No luksuzna vila nije jedini dar koji William namjerava pokoniti supruzi nakon rođenja djeteta u srpnju.

Kate će na poklon, tvrde izvori, dobiti i set nakita koji se sastoji od krune, naušnica, narukvica i prstenja koje će moći nositi tijekom pojavljivanja na raznim službenim dužnostima kako ih više ne bi morala posuđivati iz kraljevske kolekcije. Svoje dopuštenje za to navodno mu je već dala kraljica čiju je krunu iz 1936. godine Kate nosila na dan vjenčanja.

- William misli kako je idealno vrijeme da Kate ima set nakita od dragulja u svojoj vlastitoj kolekciji - otkrio je izvor. 

Idi na 24sata

Komentari 35

  • životjelijep 16.02.2013.

    I moje je vrijeme došlo za dragulje. Morat ću podsjetiti muža.

  • Rocky Balboa_2 16.02.2013.

    I ja bi svoju razmazio, samo šta novce moram sam zaraditi a ne da mi ga daje kraljica- baba pokradenog po cjelom svijetu.

  • SA-SU 16.02.2013.

    Kakvi darovi! Wow! :)) Dobit će vilu i nakit od dragulja! :))

Komentiraj...
Vidi sve komentare