To je to što me zanima!

William velikog srca! Gradi kuće za beskućnike na svom imanju

Među stambenim objektima bit će četverosobnih kuća i jednosobnih stanova, a princ već razmišlja o koraku dalje, odnosno kako će još svojeg imanja iskoristiti na rješavanje tog problema...
Vidi originalni članak

Princ William baca se u građevinske radove na svom imanju u Cornwallu, ali ne za sebe, već za beskućnike. Kako javljaju britanski mediji, princ planira izgraditi stambene objekte u vrijednosti od tri milijuna funti, odnosno njih 24, a bit će gotovi iduće godine. 

Kako navodi Daily Mail, među stambenim objektima će biti četverosobne kuće i jednosobni stanovi. Sam princ je tražio da vodi projekt, i ne želi se zaustaviti samo na ovome već razmatra da još svoje zemlje iskoristi za to. 

Što se tiče samih kuća i stanova, bit će u skladu s ekološki osviještenom kraljevskom obitelji, a princ je zatražio da unutrašnjost bude 'ugodna' kako bi se maknula stigma 'socijalnih stanova'.

OBJASNIO KRALJEVSKI STRUČNJAK Nije više tajna! Poznat razlog zašto je susret kralja Charlesa i princa Harryja trajao 30 minuta

Zemljište na kojem će se graditi proteže se od Cornwalla do Kenta i vrijedi oko milijardu funti. 

Od djetinjstva je William posebno osjetljiv na problem beskućnika. Kada je imao 11 godina, njegova majka, pokojna princeza Diana, odvela je Williama i Harryja u posjetu skloništu, što mu je očito ostavilo jak utisak. S 13 godina rekao je svojoj majci: 'Ako ikad postanem kralj, dat ću beskućnicima da žive u našim palačama'. 

POGLEDAJTE VIDEO: KOJE JE ESTETSKE ZAHVATE NAPRAVIO TOM CRUISE

Idi na 24sata

Komentari 9

  • ŽivilaHrvatska 21.02.2024.

    Super👍nek gradi, i red je da gradi-e,ovi koji imaju,naravno imaju od poreznih obveznika.

  • Gavran13 18.02.2024.

    Bravo legendo!

  • mars7 18.02.2024.

    bravo

Komentiraj...
Vidi sve komentare