To je to što me zanima!

Williams pjevao kćeri Teddy, a ona se ispovraćala po nosiljci

Bila je u nosiljci. Mislio sam da joj se moja pjesma sviđa, a ona je ubrzo povratila, ispričao je Robbie koji je za svoju petomjesečnu Teddy napisao pjesmu 'Go Gentle'
Vidi originalni članak

Svojoj djevojčici staroj pet mjeseci Robbie Williams (38) napisao je prvu pjesmu. Pjevač je malenoj Teddy, koja je za to vrijeme bila u nosiljci, pjevao 'Go Gentle'. 

- Mislio sam da joj se pjesma sviđa, a ona je ubrzo povratila - ispričao je Robbie koji se na svom blogu pohvalio kako je posljednjih pet tjedana na dijeti. 

- Izgubio sam skoro 11 kilograma. Potpuno sam izbacio šećer i mliječne proizvode - rekao je pjevač te dodao kako se udebljao poslije Božića. 

- Shvatio sam da mi se bliži 40. rođendan pa sam razmišljao kako bi bilo  dobro da se počnem baviti jogom - zaključio je glazbenik koji je u braku s Aydom Field. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Hasenfefer 13.02.2013.

    A hebi ga. Čak je i Robi mlađi od mene.. Ja sljedeći mjesec okruglo 40. mrzim okrugle brojke Mislim da bum neko vreme jako loše volje. lp nadrkani mačor

  • WOMANIZER 12.02.2013.

    čitao sam već o tome prije. robbie očito moraš promijenit cijelu pjesmu osim prvih par sihova koje je malena odobrila! ;)

  • gđa78 12.02.2013.

    djeca ne lažu..ona su mala neiskvarena bića..

Komentiraj...
Vidi sve komentare