To je to što me zanima!

Willow pozirala Lagerfeldu sa 13 godina: On je najveća 'faca'

Kći Willa Smitha pozirala je u prozirnim tajicama ispod kojih su joj se vidjele gaćice dizajneru Karlu Lagerfeldu za V magazin. Izjavila je da samo želi biti neovisna
Vidi originalni članak

Kći Willa Smitha (45) i Jade Pinkett (43) pozirala je za V magazin dizajneru Karlu Lagerfeldu (80). Iako ima samo 13 godina, Willow Smith je odradila snimanje poput prave profesionalke. Karl je odmah prepoznao njezin jedinstveni stil pa ju je zamolio da na snimanje donese i svoju odjeću. Willow je pozirala i u prozirnim tajicama ispod kojih su joj se vidjele gaćice.

- Radim ono što volim i samo želim biti neovisna - rekla je Willow. 

Dodala je kako mu je odlučila pozirati jer je Lagerfeld “najveća faca” u svijetu mode.

Willow je nedavno snimila spot za pjesmu “Summer Fling”. Njezinu ocu to se nije svidjelo jer se tinejdžerica u spotu mazi sa starijim mladićima.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Belzebub 16.01.2014.

    Hvala izuzetno revnim modovima koji su procijenili da je moj komentar da je mala umišljena, razmažena, bahata, glupa klinka prekršio pravilo broj 8. Točno, iznijela sam silne uvrede pune mržnje i treba ukloniti tako nepodoban komentar, a mene kazniti. Dajte malo iz arhive izvadite članke o dotičnoj gospodični, pa malo pogledajte i strane stranice i onda složite još jedan hvalospjevni člančić koji će fino puniti glave našim trinaestogodišnjacima čiji tata nije princ s Bel Aira.

  • kornel 16.01.2014.

    Idu mi na živce djeca poznatih i slavnih koja baš ničim nisu zaslužila biti tako vrhunski plaćena i promovirana već su tu zato jer su im roditelji postigli nešto u životu!

  • Belzebub 16.01.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare