To je to što me zanima!

Yaya reciklira tuđe smeće i s djecom stvara razne ukrase

Akademska slikarica i pjevačica Jinxa u Zagrebu je otvorila likovnu radionicu za djecu osnovnoškolskog uzrasta. S polaznicima stvara praktične ukrase i umjetnine
Vidi originalni članak

Od vrećica i starog papira kojih se većina ljudi želi riješiti stvaramo umjetnine i praktične ukrase za kuću, kaže Jadranka Ivaniš (41).

Akademska slikarica i pjevačica rock benda Jinx u Zagrebu je otvorila likovnu radionicu za djecu osnovnoškolskog uzrasta. Tako Yaya s polaznicima naoko bezvrijedne predmete u času pretvara u zanimljive instalacije koje djeca mogu ponijeti kući.

- Roditelji se ne moraju brinuti da ćemo im pokvariti djecu. Mogu ona i dalje biti pravnici i ekonomisti, ovo je samo igra i kreativna razonoda - smije se Yaya. Dodaje da su je iste stvari zanimale kad je bila mala, a keramikom i modeliranjem ju je zarazila učiteljica kojoj je danas na tome zahvalna. Geni za umjetnost možda su ipak zaobišli kćer Luciju (10) koju Jadranka ima s Dubravkom Ivanišem Ripperom (44) iz benda Pips, Chips & Videoclips.

- Radionice su joj zanimljive, ali likovna umjetnost u školi je baš ne zanima - rekla je Yaya. Kad nije u radionici, pjevačica s ostatkom Jinxa radi na novom studijskom albumu.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • 29.01.2014.

    Bolje i to nego da se dere u mikrofon. Ona se dere a onaj njezin falša.

  • ben hur panonius 27.01.2014.

    glupo do jaja..

  • uragan193 26.01.2014.

    vidi ona da od pjesmuljaka nema ništa pa sad kao nešto radi

Komentiraj...
Vidi sve komentare