To je to što me zanima!

YouTuber (20) je snimao 'lažnu pljačku' pa ga upucali: Umro je

David Starnes Jr. (23), koji je pucao, nije znao da se radi o lažnoj pljački. Policija je došla na mjesto događaja i Starnes je priznao što je napravio, tvrdeći da je bila samoobrana jer mu se dvojac približio s noževima
Vidi originalni članak

Timothy Wilks (20) i njegov prijatelj, čije ime nije navedeno, snimali su 'lažnu pljačku', odnosno spačku za YouTube, koja je završila tragično. Pokušali su napraviti spačku 5. veljače u zabavnom parku u Nashvilleu. Nosili su noževe i približili se grupi ljudi glumeći da ih žele opljačkati, no jedan od njih je izvadio pištolj i upucao Timothyja, piše Daily Mail.

Muškarac koji je pucao zove se David Starnes Jr. (23) i nije znao da se radi o lažnoj pljački. Policija je došla na mjesto događaja i Starnes je priznao što je napravio, tvrdeći da je bila samoobrana jer mu se dvojac približio s noževima. Protiv pucača zasad nije podignuta optužnica, a detektivi i dalje istražuju incident. 

Prema stranim medijima, u Tennesseeju nije potrebno registrirati oružje. Spačke, ili kako youtuberi to zovu 'prankovi', česti su na društvenim mrežama. YouTube je prije dvije godine pooštrio pravila te zabranio opasne prankove, odnosno snimke koje uključuju prijetnje oružjem, lažne pljačke i slično. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • The Stand 09.02.2021.

    A usput i neka tuži onog drugog koji je sudjelovao u tom zbog trauma koje je odnosno koje će tek proživjeti. 😠

  • Popokatepetl 09.02.2021.

    Koliko god svaki život bio važan, moram priznati da ne mogu žalovati za budalama koji izazivaju sudbinu radi bolestne samopromocije i novca.

Komentiraj...
Vidi sve komentare