To je to što me zanima!

Ž. Bebek o posebnom izdanju: 'E sad smo baš kao Beatlesi'

Kolekcionarski komplet ‘Bijelo dugme Box set deluxe’ Željka Bebeka podsjetio je na dane “seksa, droge i rock and rolla”. S nostalgijom se prisjetio tog vremena
Vidi originalni članak

Mnogo me je ljudi pitalo hoću li im moći pomoći da nabave set. Edicija je tisuću kompleta i tko prvi - njemu djevojka. Neće biti 1001. - rekao je prvi pjevač Bijelog dugmeta Željko Bebek (68).

Željko je bio na promociji posebnog izdanja svih devet albuma na novom 180-gramskom vinilu, knjige “Bijelo dugme” s ekskluzivnim nikad objavljenim fotografijama i DVD-a. Delux set u izdanju Croatia Recordsa može se naći po cijeni od 1999 kn, a na Interliberu po promotivnoj cijeni 1699 kuna. 

- Samo Beatlesi i Bijelo dugme imaju takav set, nitko drugi - ponosan je Bebek.

S nostalgijom se prisjetio da su u to vrijeme svojim svirkama prkosili poretku u zemlji. Pamti i lude provode, opijanja, droge, policiju, svega toga je, kaže, bilo.

- Tjerali su nas iz hotela, bilo nas je po zatvorima. Svake godine netko bi završio u bolnici, a netko u vojsci. U prvih deset godina samo smo dva put nastupali u originalnoj postavi. Bilo je to na predstavljanju benda i zadnje godine, kad sam ja otišao. Sve ostalo, s nama bi uvijek svirao netko od gostujućih glazbenika - kaže Bebek i dodaje da je to bio pokušaj da ih maknu sa scene. I njegova djeca, Zvonimir (11) i Katarina (9), rado slušaju Dugme. Kući iz škole donose papiriće na koje se potom tata potpiše.

- Vole i pogledati stare fotografije benda. Posebice tatu za kojeg nikad ne bi pomislili da može tako izgledati - rekao je.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • user_388907 16.11.2014.

    Bijelo Gugme jednostavno najbolje

  • Desire_1 15.11.2014.

    dosadni su......koja poanta od ovog skupog izdanja kad se sve može naći na internetu, a prodati će ukupno pet izdanja....

  • Sinister_1 15.11.2014.

    Je, je, a ti isti John Lennon.

Komentiraj...
Vidi sve komentare