To je to što me zanima!

Z. Cvitešić dobila nagradu za najbolju glumicu u Kairu

Na 26. po redu Alexandria Film Festivalu dobila je nagradu za najbolju glumicu za ulogu stjuardese Lune u filmu 'Na putu' redateljice Jasmile Žbanić
Vidi originalni članak

Uz nagradu na berlinskom festivalu 'Shooting stars', Zrinka Cvitešić (30) dobila je nagradu na 26. Alexandria Film Festivalu za mediteranske zemlje, piše Jutarnji list. Na završnoj večeri tog festivala dobila je nagradu za najbolju glumicu za ulogu stjuardese Lune u filmu 'Na putu'. Festival je trajao od 14. do 19. rujna, a događao se u Kairu. Prikazano je više od 80 filmova iz 18 zemalja. Zrinka je nagradu primila s velikim smiješkom i oduševljenjem. Za tamošnje je medije izjavila da joj je uloga stjuardese u filmu redateljice Jasmile Žbanić najljepša koju je ikad tumačila, ali i najteža. Dodala je kako se tijekom snimanja filma suočila s mnogim neriješenim pitanjima koja je kao dijete rata imala.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • istina52 20.09.2010.

    dobila je nagradu za glumu znači priznanje za svoje djelo i to je bitno kod glumaca da se ocjenjuje njihov rad. Glumci nisu javne osobe već je njihovo djelo javno. O svojoj privatnosti ona ne govori, već su mediji svojim fotografijama svjedočili o njenoj pozitivnosti kao osobi koja ljetuje sa dečkom i njegovom djecom.

  • Brane_1 20.09.2010.

    mmmmm, dobra ženskica, možda mrvicu premršava za moj ukus, ali nije to ništa što par tanjura lazanja ne bi moglo ispraviti, tj. popuniti... ;-))

  • istina52 20.09.2010.

    glumci su obični ljudi koji rade svoj posao, nisu javne osobe i njihova privatnost trebala bi biti iza četri zida, jer i mi svi ostali kad stignemo sa posla dolazimo u svoj dom i tamo radimo ono što volimo ili moramo. Znači ne postoji bajka o životu glumaca već normalan život kao i kod ostalih ispreplećen lijepim i ružnim događajima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare