To je to što me zanima!

Z. Cvitešić je sretna na Otoku: U Londonu su mi ljubav i dom

Iako si u Engleskoj, gdje se zaljubila u nogometaša Niku Kranjčara, još ne može priuštiti stan, glumica Zrinka Cvitešić ipak ne razmišlja o povratku u Hrvatsku
Vidi originalni članak

Početak je bio težak. Bila sam stranac na najvećoj svjetskoj sceni, imala sam krize, nedostajalo mi je samopouzdanja, bila sam usamljena i trebala sam se priviknuti na rad na stranom jeziku, ali sad kad letim u London, znam da letim kući, kaže Zrinka Cvitešić (35).

Nakon uspjeha mjuzikla “Once” na West Endu, u kojem je igrala glavnu žensku ulogu, glumica je u Londonu i dalje podstanarka. Život u engleskoj prijestolnici joj je, dodaje, skup pa si ne može kao u Hrvatskoj priuštiti izlaske i kupovinu.

Tomislav Krasnec/Pixsell

Za dobar život u Londonu moraš jako puno raditi i imati dubok džep

- Generacije djedova, baka i roditelja kažu da nisi čovjek dok si ne riješiš pitanje krova nad glavom, ali vani sam shvatila da ne mora biti tako. U Engleskoj svi mladi imaju hipoteke i moraju unajmljivati stanove, pa ni ja stambeno pitanje više ne doživljavam kao upitnik koji se hitno mora riješiti - kaže Zrinka. Prošli tjedan u Londonu je završila snimanje BBC-jeve serije koja će se emitirati u ožujku 2015. U Zagreb se vratila na deset dana zbog predstave “Građanin plemić” u kojoj glumi sluškinju.

Marko Lukunic/Pixsell

- Čim se vratim u Englesku čekaju me nove audicije i novi poslovni projekti - rekla je rođena Karlovčanka.

O ljubavi s nogometašem Nikom Kranjčarom (30) samo kratko kaže kako je sretna i zadovoljna.

Idi na 24sata

Komentari 100

  • crazycat 02.12.2014.

    West End najveca svjetska scena,Broadway je onda uličica s dvije tri kazališne daske?

  • dundu 02.12.2014.

    nisi morala ici u London biti podstanar,i da ne izlaziš van.mogla si to i kod nas pa bi rekla baš je ovdje cool

  • varešak 02.12.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare