To je to što me zanima!

Z. Cvitešić poput Liz Taylor u legendarnom filmu 'Kleopatra'

'PALI' I JORDANCI Glumica je pozirala za naslovnicu modnog časopisa s Bliskog istoka. Ondje su je predstavili kao senzaciju koja uspješno gradi svjetsku karijeru
Vidi originalni članak

Urednike jordanskog mjesečnika Magazine U oduševila je transformacija Zrinke Cvitešić (34) u egzotičnu egipatsku kraljicu . Ta 'uloga' dobitnici kazališnog Oskara osigurala je editorijal u kojemu je zablistala u kreacijama dizajnerice Matije Vuice.

Zrinku su ondje predstavili kao hrvatsku senzaciju koja uspješno gradi svjetsku karijeru.

- Uredništvo časopisa nam je reklo da ne podilazimo strogim pravilima njihove islamske kulture, nego da editorijal odiše ‘nečim našim’. Ovo je bila proba za buduće suradnje, a Zrinka ih je oborila s nogu - rekao je kreativni direktor Viktor Drago. Dodao je kako su Jordanci s oduševljenjem prihvatili ideju da angažiraju Cvitešić umjesto profesionalnog modela.

Zrinki su na setu napravili styling po uzoru na Elizabeth Taylor u filmu 'Kleopatra ', a do sada su je najčešće uspoređivali s drugom divom - Audrey Hepburn.

Idi na 24sata

Komentari 56

  • miladraga 16.04.2014.

    Čestitam!

  • no_name1 16.04.2014.

    Bravo Zrinka!!

  • luka nola 16.04.2014.

    Bravo Zrinka!Bila si dovoljno pametna da pobjegneš iz ovog cirkusa od države!Tvoj talent bi se ovdje ucrvio,kao što se događa svim mladim,talentiranim ljudima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare