To je to što me zanima!

Z. Cvitešić trebala je snimati s Denzelom, ali nije dobila vizu

Jedna od prvih ponuđenih uloga za glumicu bila je snimanje filma s Denzelom Washingtonom. Dobila je ponudu i za jednu od glavnih uloga u filmu 'Wolverine'
Vidi originalni članak

Zrinka Cvitešić (32) jedna je od rijetkih hrvatskih glumica koja dobiva ponude za glavne uloge u holivudskim filmovima. Ima menadžere u Londonu i New Yorku.

- Jedna od prvih ponuđenih uloga od menadžera iz New Yorka bila je u filmu s Denzelom Washingtonom. Radnu vizu nisam dobila na vrijeme pa sam propustila snimanje - rekla je Zrinka za Jutarnji list

Dobila je ponudu i za jednu od glavnih uloga u filmu 'Wolverine'. Nju je odbila.

- Ući u Ameriku preko akcijskih filmova, dvosjekli je mač. Ne želim sudbinu Jessice Albe, koja je željna ozbiljnih uloga -kaže glumica neopterećena godinama.

- I Judi Dench i Helen Mirren su se dokazale u kasnijoj dobi. Nisam karijeristica i želim ostati vjerna sebi - zaključila je. 

Idi na 24sata

Komentari 36

  • lang 04.10.2011.

    ma koja amerika,.. neće ona ni do slovenije jer se boji rupčićeve bivše da joj se ne vrati

  • اللهم آمين 04.10.2011.

    zakrko bi njoj Denzel, a ona se naravno ne bi bunila!

  • maše 04.10.2011.

    A jeste jadni ljudi, ženska je odlična glumica.Gledala sam bar 10 njenih uloga i stvarno cura rastura u svom poslu. I neznam šta vam je čudno da su je pozvali vani,pa neki od filmova u kojima je glumila bili su po svjetskim festivalima. To je slika našeg društva nemožemo prihvatit da se drugima događaju lijepe stvari. Zrinka sretno!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare