To je to što me zanima!

Z. Malik o zarukama: Nikada u svom životu nisam bio sretniji

Član benda One Direction na Twitteru se zahvalio fanovima koji se raduju njegovim zarukama s Perrie Edwards i poručio im da ih voli. Ne planira žuriti s vjenčanjem
Vidi originalni članak

Zaruke pjevača One Directiona Zayna Malika (20) i njegove odabranice Perrie Edwards (20) otkrivene su slučajno kad se ona na premijeri njegova filma pojavila s prstenom na ruci. Dijamant nije promakao novinarima, a informaciju je potvrdila Zaynova mama. Pjevač se i sam obratio obožavateljima na Twitteru.

- U cijelom svom životu nisam bio sretniji nego sad. Hvala svima što se radujete mojim zarukama s mojom prelijepom djevojkom. Volim vas - napisao je razdragani Zayne.

Njihova veza početkom godine bila je u velikoj krizi nakon što se otkrilo da je Zayne pjevačicu grupe Little Mix prevario sa striptizetom. Perrie dugo nije mogla prijeći preko toga i oprostiti mu. Iako su se zaručili, Zayne je poručio obožavateljicama da s vjenčanjem neće žuriti.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • miki3 25.08.2013.

    a tko zna kako su se prije udavali i ženili sa 18 pa evo neki od njih i preko 30,40 godina su zajedno nije bitno kad kad osjetiš da je to to onda nemoj čekati :)

  • mudrica x 25.08.2013.

    ko će im znati , i ja sam se oženio sa 20 a žena 17 i evo 34 god. lijepo živimo !!

  • Gnjavatorica22 25.08.2013.

    Veli on u cijelom svom zivotu nikad nisam bio sretniji, a tek mu 20, majko moja!

Komentiraj...
Vidi sve komentare