To je to što me zanima!

Ž. Radolfi: Vlatka i ja smo još uvijek u sretnoj vezi

Krajem prošlog tjedna počelo se šuškati kako su Vlatka Pokos i Željko Radolfi prekinuli vezu. Radolfija su fotografi uhvatili na ručku s crnkom
Vidi originalni članak

U zagrebačkoj pizzeriji Željko Radolfi (29) ručao je i veselo čavrljao s nepoznatom crnkom kovrčave kose, kako je objavio portal Javno. Razgovarali su s navodnim gostima restorana kojima se “učinilo” da su se nježno držali za ruke i izmjenjivali poljupce. Postavili su si pitanje jesu li Željka uhvatili u preljubu ili je Vlatka za njega već prošlost.
- Vlatka dobro zna tko je djevojka s kojom sam bio u pizzeriji. Ona je moja jako dobra prijateljica, a da smo se ljubili i držali za ruke, obične su bedastoće i izmišljotine - rekao nam je Željko Radolfi.
Dodao je da je još uvijek u sretnoj vezi s Vlatkom i da o preljubu nema ni govora jer su sve preuveličali. Vlatka i Željko upoznali su se ljetos na skrivenoj paži u Crikvenici. Nakon što se voditeljica razvela od Josipa Radeljaka (64), uselila se u svoj podstanarski stan. Njoj se ubrzo doselio i Radolfi, koji je vlasnik paintball kluba. Vlatka planira uskoro kupiti vlastiti stan.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • saras 15.02.2008.

    ma ajd u pizdu materinu vas oboje. fuj. slinite jedno po drugom u nekoj stali. mrs!

  • carie 15.02.2008.

    Ispravak svima koji me prozivaju.....JA NISAM KOMENTIRALA VLATKU U NIJEDNOM ČLANKU VEZAN ZA PREKID - NEPREKID...Ja sam samo komentirala vas.

  • majstorović 15.02.2008.

    evo njih opet sretni i veseli....moš si mislit

Komentiraj...
Vidi sve komentare