To je to što me zanima!

Za 32. rođendan za večerom mu zapjevala Tereza Kesovija

Vedran Mlikota pozvao je pjevačicu da nastupi na njegovu festivalu. S prijateljima je otišla na večeru u lokalni restoran, a rado se fotografirala s gostima i vlasnikom...
Vidi originalni članak

Tereza Kesovija (75) imala je koncert na Trgu glumaca u Zagvozdu. Ondje ju je pozvao glumac Vedran Mlikota (45) da nastupi na njegovu festivalu.

S prijateljima je pjevačica otišla na večeru u lokalni restoran, gdje se rado fotografirala s gostima i vlasnikom. Čuvši da je gazdinu sinu Miroslavu 32. rođendan, dobro raspoložena Kesovija nije odoljela zapjevati mu.

- Otpjevala je samo nekoliko stihova, ali i to je bilo dovoljno da se vidi kako uistinu ima fenomenalan glas - rekao je vlasnik restorana Romeo Čagalj

Pjevačicu i društvo Čagalj je za predjelo poslužio pršutom i sirom, a za glavno jelo uživali su u teletini i janjetini te krumpiru ispod peke.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • oxymoron 08.08.2014.

    Izgleda super i bez plasticara, kao pjevacica super a kao covjek jos bolja. A malo ih je u zivotu toliko mukte pjevala kao ona. Ne treba sve slijepo vjerovati sto mediji obznane. Treba reci da je prije ovog fotografiranja pjevala dva i pol sata pred prepunim auditorijem. Tere je legenda.

  • miladraga 08.08.2014.

    Tereza izgleda super, ima super plastičara, kao pjevačica odlična, kao čovjek - nula.

  • astra24 08.08.2014.

    Tere je dama,svjetska žena,bečka škola,stara garda i uvijek ju je lijepo čuti,a kad bih dobila par stihova samo za sebe...jedinstveni dar,nikad ni od koga primljen.

Komentiraj...
Vidi sve komentare