To je to što me zanima!

Za 50 milijuna kuna i vi možete živjeti kao kralj Elvis Presley

Elvis Presley i Priscilla su 1966. unajmili kuću u Palm Springsu u kojoj su proveli i medeni mjesec. Vlasnik kuće je od tada sakupljao sve o “kralju rock and rolla”
Vidi originalni članak

Kuća je poput vremenske kapsule. Kad sam prvi put ušao u nju, šokirao sam se. Stalno sam čekao kad će se iza ugla pojaviti Presley, ispričao je medijima agent nekretnina koji prodaje ovo luksuzno imanje.

Vjerni obožavatelji Elvisa Presleya ovih dana na društvenim mrežama raspravljaju tko bi mogao biti sretnik koji će za 50 milijuna kuna kupiti raskošnu vilu. 
Presley i Priscilla imanje su unajmili kako bi ondje proveli medeni mjesec, no na kraju su u njoj živjeli godinu dana. Kuću s pet soba i istim brojem kupaonica glazbenik je u to vrijeme unajmljivao za 115.000 kuna na mjesec. 


- Par je u kući živio godinu dana, a svidjela im se i prije nego što su se vjenčali - kaže agent. 

Kralj rock and rolla” i njegova supruga ondje su organizirali lude zabave uz bazen, igrali tenis i uživali u pogledu na kalifornijsku dolinu. 
Vilu, koja se u to vrijeme zvala “kuća sutrašnjice”, nakon njihova preseljenja kupio je jedan od najvećih Elvisovih obožavatelja, bostonski inovator M. L. Lewis. Bilo je to 1987. godine, a tad ju je platio 2,5 milijuna kuna.

- Prekrasna vila je u savršenom stanju i prepuna je raznih sitnica vezanih uz Elvisa i njegov život. Tamo možete naći fotografije, razne figurice koje je sakupljao, a u hodniku je uokviren i ugovor koji je potpisao kad je unajmljivao vilu - objašnjava agent. 

Na imanju već godinama nitko ne živi, a mnoge je kuća podsjetila na Elvisov muzej. 
Obožavatelji vikendom mogu za nekoliko dolara prošetati kućom, a svakog 1. svibnja obilježavali su njihovu godišnjicu braka. Turistima naime vilu pokazuje Priscillina imitatorica.


- Sigurni smo da će se vila unatoč cijeni brzo prodati - kaže agent.     

Idi na 24sata

Komentari 13

  • DALMATINACSAN 30.04.2014.

    Jedan je Elvis , care

  • Caleb Mandrake 28.04.2014.

    Moze! jos mi samo fali 50 milja D:

  • Lord97 27.04.2014.

    ček sam da odem do bankomata

Komentiraj...
Vidi sve komentare