To je to što me zanima!

Za 500 kuna prodavao djeliće drveta u koje se Walker zabio

Obožavatelji preminulog glumca izvrijeđali su nepoznatog muškarca koji je na eBayu prodavao komadiće drveta u koje su se prije smrti zabili Walker i Rodas
Vidi originalni članak

Kako bi zaradio na smrti Paula Walkera, anonimni prodavač sakupio je komadiće drveta u koje se nesretni glumac zabio Porscheom. Ponudio ih je na eBayu. Svaki je komadić prodavao za 500 kuna. Obožavatelji preminulog glumca su ga izvrijeđali pa je na kraju odustao od prodaje.

- Gledao sam samo s ekonomske strane, a ne s one emocionalne. Ispričavam se Paulovoj obitelji i prijateljima - rekao je muškarac. 

Na glumčevoj smrti nedavno su htjela zaraditi i dvojica mladića koja su s kamiona koji je prevozio ostatke Porschea ukrala dio automobila. Vozač kamiona ih je vidio pa je policiji uspio opisati automobil u kojem su pobjegli. Upamtio je i registarsku oznaku pa su počinitelji brzo pronađeni. Ukrali su dio krova automobila kada je kamion koji je prevozio ostatke automobila stao na semaforu. 

Porsche kojim je upravljao glumčev prijatelj Roger Rodas zabio se u stup i potom u drvo. Automobil se na mjestu zapalio. 

Idi na 24sata

Komentari 62

  • Plavusa131 09.12.2013.

    E pa stvarno ne moze se reci nista drugo nego...smece od ljudi!Odvratno!

  • kamen sa srca 09.12.2013.

    Od prodavača mogu biti jadniji samo kupci takvih rekvizita.

  • WealtBeat 09.12.2013.

    Isto se događalo i kad je poginuo Ryan Dunn.. Tužno i žalosno..

Komentiraj...
Vidi sve komentare