To je to što me zanima!

Za Furlan gore lampioni ispred stana u kojem je nekad živjela

U Petrovoj ulici u Zagrebu postavljena je fotografija glumice i polegnuto nekoliko ruža. Prije više od 30 godina Furlan je napustila rodni grad pod teškim prijetnjama
Vidi originalni članak

U 66. godini u SAD-u preminula je naša proslavljena glumica Mira Furlan. Zbog bolesti je posljednjih nekoliko mjeseci provela u teškom stanju, boreći se za život. Povodom te tužne vijesti s njom su se posljednja dva dana imali potrebu oprostiti brojni kolege i prijatelji.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Za prerano preminulu glumicu u Petrovoj ulici u Zagrebu, ispred stana u kojem je nekada živjela gore lampioni, postavljena je njezina fotografija i polegnuto nekoliko ruža.

MARKO TORJANAC: 'Mira je jedna od brojnih mrlja na savjesti Hrvatske. Ispada da je u Hrvatskoj bolje biti mrtav'

Fotografiju iz Petrove ulice objavila je i njezina kolegica te prijateljica, glumica Gordana Gadžić (65). Furlan posljednjih 30 godina nije živjela na ovoj adresi, otkako je iz svog grada praktički protjerana uz neviđenu hajku. 

- Da, tako je to. Viđamo se sve rjeđe i rjeđe i onda - nikad više! Ali zato treba biti zahvalan na svakom trenutku. To smo već naučile - napisala je Gadžić. 

Idi na 24sata

Komentari 166

  • 27.01.2021.

    Po nekima ovdje trebalo bi skinuti bana Jelacica s trga i staviti njenu bistu.Kao umjetnici svaka cast a kao građaninu Hrvatske nije vrijedna spomena jer se takvom nikad nije ni osjecala.

  • 26.01.2021.

    Žalosno da je prošlo 30 godina a i danas se pitam što to ima u ljudima da mržnja upravlja njihovim životom? Žao mi je znam da ružno će zvučati ali gadovi su još živi...

  • 26.01.2021.

    Bila je velika glumica a kao covjek nikad Hrvatsku nije doživljavala svojom zemljom za nju je jedina zemlja bila Jugoslavija i prije rata i kad su bombe padale na Vukovar i Dubrovnik nikad ni jedno lijepu rijec za svoju zemlju nije imala.Opravdanje da je otisla za svojim ljubavi Ok ali imala je dvije ljubavi ,jedna je bila njen muž a druga Jugoslavija .Za prvu imam razumijevanje za drugu nikako.

Komentiraj...
Vidi sve komentare