To je to što me zanima!

Za Kirka nema mjesta: Shatner se ne vraća u 'Zvjezdane staze'

Nije vjerojatno da ćemo više vidjeti Williama Shatnera u ulozi epskog kapetana Kirka, otkrio je nedavno producent i redatelj novog serijala 'Zvjezdanih staza', J.J. Abrams
Vidi originalni članak

U nedavnom intervjuu, producent novog serijala 'Zvjezdanih staza', koji potpisuje i nadolazeće 'Zvjezdane staze: S one strane', objasnio je kako vjeruje da bi Kirkov eventualni povratak zamaglio postojeću i prihvaćenu Star Trek kronologiju zbog njegove smrti u 'Zvjezdanim stazama: Generacije'.
- Naravno da je u 'Zvjezdanim stazama' gotovo bilo što moguće, mogli bismo reći da je s Kirkovim rođenjem jednostavno počeo paralelni svemir, no kako je Kirk poginuo u 'Zvjezdanim stazama: Generacije', ne znam kako bismo ga mogli vratiti a da i sami ne skočimo u taj paralelni, alternativni svemir - objasnio je Abrams.

Poznati filmaš otkrio je još neke informacije vezane za Shatnera i planirani četvrti nastavak 'Zvjezdanih staza', a više informacija o tome donosi IGN Adria.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • montello 22.07.2016.

    on je veteran, spock,kirk,mccoy, zulu,chekov,uhura

  • vader 22.07.2016.

    kako bi doc brown objasnio, kirk iz paralelne stvarnosti je u starosti živ tako da više onaj iz normalne ne postoji i tako bi se mogao i pojaviti shatner. to što ga namjerno ne žele to je druga stvar

  • johny21 22.07.2016.

    ako se nevaram, a nevaram se redatelj je Justin Lin... Al' ok, ipak je ovo 24 sata....

Komentiraj...
Vidi sve komentare