To je to što me zanima!

Za nastavak erotskog filma Dornanu nude čak 30 mil. kuna

Jamie Dornan je za ulogu dominantnog Christina Greya dobio oko 550.000 kuna. Glumcu je supruga navodno zabranila da ikad više snimi golišave, seksi scene
Vidi originalni članak

Nakon što se počelo šuškati da će Jamie Dornan (32) odustati od nastavka '50 nijansi sive', filmaši su se zabrinuli. Irskom glumcu ponudili su čak 4,5 milijuna dolara (oko 30 milijuna kuna) za drugi dio.

- Ponuda je odlična. To se ne odbija - kažu filmaši. Jamie je za ulogu dominantnog Christina Greya dobio 80.000 dolara (550.000 kuna). Glumcu je supruga Ameila Warner navodno zabranila da ikad više snimi golišave, seksi scene. 

Svjetski uspjeh '50 nijansi sive' popraćen je identičnim uspjehom hrvatske trilogije koja je sada spojena u jednu knjigu autorice Marije Horvat 'Tri boje: Crna, crvena, bijela'. Ovu seksi, šokantnu i neodoljivu knjigu možete nabaviti na Mondo.hr-u za 49,90 kuna. 

Osim na Mondu, knjiga je dostupna i na kioscima. Uz hrvatsku verziju, na Mondo.hr-u po popularnoj cijeni možete nabaviti i originalnu trilogiju '50 nijansi' autorice E. L. James.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • 05.03.2015.

    Morat će pogledati film, toliko je kontradiktornih komentara da me je stvarno zaintigiralo da ga odgledam.

  • AlanCalder 05.03.2015.

    Pogrešne informacije. Ova neznalica od nazovi novinarke ne razlikuje znakove za funtu i dolar. Naime engleski portali s kojih je ona očito prepisala svoj tekst su naveli kako je on bio plaćen 80.000 funti za prvi dio, te kako će biti plaćen 4,5 milijuna funti za drugi. Američki portali naravno imaju iznose izražene u dolarima gdje se vidi kako je glumac bio plaćen 100.000 dolara za prvi dio i kako će dobiti 6,92 milijuna dolara za nastavke. A dodatni dokaz da "novinarka" ne pozna dobro materiju, je to da u svim tekstovima stoji kako je tih 100.000 USD, tzv. basic salary, jer se glumac odlučio na "profit participation" tj. udio u zaradi filma. Također to i nije neka velika cifra kako "novinarka" želi prikazat preko neimenovanih izvora koji navode da je to ponuda koja se ne odbija, jer su "nove" glumačke zvijezde znale dobiti puno bolje ponude. Npr. već nakon prvog Twilighta svo troje dotad nepoznatih glumaca su dobili ogromne ponude za nastavke. Kristin Stewart je dobila 12,5 milijuna dolara + 7,5% udjela u dobiti što je na kraju iznosilo oko 35 milijuna dolara. Tako da iznos ponuđen Dornanu i nije nešto. Još jedna stvar. 24sata molim Vas razmislite da prestanete sa vrlo bezveznom praksom pretvaranja ovakvih svota u kune samo da bi Vama brojke izgledale veće. Dornan nije i vjerojatno nikad niti neće primiti plaću u kunama.

  • IvanKhalifa 04.03.2015.

    nemoguce da je dobio tak malo para, ako jebeni seldon iz teorije velikog praska dobije 1 milion po epizodi...

Komentiraj...
Vidi sve komentare