To je to što me zanima!

Za Nikolinu Pišek i Ištvana Vargu plesanje je završilo

Nikolinina kći Hana rasplakala se kad su voditelji Barbara i Duško objavili da iz “Plesa sa zvijezdama” ispada njezina majka i partner Ištvan
Vidi originalni članak

Davor Gobac, zbog velikog broja glasova gledatelja, plesat će i sljedeće subote. Iako su imali puno bolje ocjene, iz “Plesa sa zvijezdama” ispali su Nikolina Pišek i Ištvan Varga. Nikolinino ispadanje raplakalo je njenu kćer Hanu. Prvi put u ovoj sezoni suci su dodijelili maksimalan broj bodova. Četiri desetke dobili su Luka Nižetić i Mirjana Žutić za svoj energični paso doble.
-Ja sam samo čekao taj passo doble da ga konačno otplešem. To mi je definitivno najdraži ples  i stvarno uživam u njemu. Sad i da ispadnem iz showa, ne bi bio toliko tužan jer sam otplesao omiljeni ples, priznaje Luka Nižetić, koji je i ovaj tjedan sa svojom partnericom Mirjanom Žutić vježbao u sitnim noćnim satima.
- Opet smo bili noćne ptice. Ovaj tjedan smo oboje imali jako puno drugih obaveza, a morali smo uvježbati čak dva plesa. Quick step mi je OK, ali nije me potpuno oduševio - ispričao je Luka.
Naporno vježbanje ostavilo je danak. Luka je priznao da ga užasno bole pete od lupanja po podu za passo doble.
- Rekao sam da je to slatka bol. Povlačim te riječi jer je sada već prešlo u gorku bol. Iskreno, posljednjih nekoliko dana ne hodam u skladu sa svojim godinama. Izgledam kao mladi starčić - kroz smijeh je rekao uvijek dobro rasploženi Luka.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • prizemlje 09.12.2007.

    istina da je Gobac kao plesač od početka naj lošiji ali zabavan je svima nama...a ovo je ipak sve dobra zabav tak da nije toliko niti bitno tko će prije ili kasnije...

  • Keira 09.12.2007.

    Gobac je divan! on treba pobijediti jer je najbolji! jeste kao svijeca, ali sto ima sarm! :)

  • bigmama 09.12.2007.

    Gobac je kao svijeća,kad bi barem malo života dao u tom plesu

Komentiraj...
Vidi sve komentare