To je to što me zanima!

Za njega će prijatelji pokrenuti i malonogometni turnir u rujnu

Pobjedničke ekipe dobit će pehar s njegovim likom. Ideju je blagoslovila i Željkova udovica Emira. Grad Zagreb još nije odobrio postavljanje njegove biste na Peščenici
Vidi originalni članak

Prijatelji i udovica pokojnog Željka Malnara okupili su se na prvu godišnjicu njegove smrti u kafiću Seada Hasanovića (60), poznatijeg kao Braco. Prisjetili su se anegdota koje im je Malnar prepričavao sa svojih putovanja te su ispekli bureke koji su putopiscu i novinaru bili omiljeno jelo. 

Kako je Malnarov pepeo razasut po moru, Braco je svijeću za pokojnog Željka zapalio pokraj njegove biste. Nju je napravio glazbenik i kipar Boris Leiner. Iako Grad Zagreb još nije odobrio postavljanje biste na Peščenici niti preimenovanje ulice u čast Željku Malnaru, njegovi prijatelji nisu ga zaboravili. 


- U rujnu ćemo organizirati malonogometni turnir za njega, a pobjedničke ekipe dobit će pehar s Malnarovim likom. 
Nadamo se da će postati tradicionalan, a ideju je blagoslovila i Željkova udovica Emira - zaključio je Braco.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • japanokinez 11.07.2014.

    Totalna narodna tapija. Ljudi se hvataju likova koji su se bavili sprdačinama, život koji im je serviran pokušavaju ukrasiti Malnarima i Ševama, a na kraj pameti im ne pada da se trgnu i pokrenu svoje sopstvene misli i realiziraju ih na svoje zadovoljstvo. Stvarno treba biti poprilično ograničen i dozvoliti da se tek tako dobivaju nazivi ulica po nekim likovima koji ništa u životu nisu radili, korisno radili, nego se linjali na račun bolesnih i radno nesposobnih.

  • Marina290482 11.07.2014.

    Pogledala sam na youtube puno njegovih emisija, uvijek me ekipa Noćne More dobro nasmije, Malnar je stvarno bio osebujan lik, ali jednako dragi su mi i Ševa, Laki, Jaran, Cigan i ostalih. Umjesto ovih turskih sapunjara, na tv-u bi trebalo vrtjeti Noću Moru.

  • dipsy2010 11.07.2014.

    Poslije Malnara, na TV-u nemaš za pogledati ništa .... Malnar i Ševa su bile i ostale legende ....

Komentiraj...
Vidi sve komentare