To je to što me zanima!

Za njih navijamo: Ruske zečice oformile svoj tim za 'Svjetsko'

Nakon što su djevojke izašle u tiskanom izdanju ruskog časopisa, čitateljima su ponudili da izaberu najbolju djevojku kako bi je proglasili kapetanicom tima
Vidi originalni članak

Ruske Playboyjeve zečice snimile su specijalni editorijal pred Svjetsko prvenstvo u Rusiji. Predstavile su tim od jedanaest ljepotica koje su velike obožavateljice nogometa. Ove zanosne navijačice su pozirale na stadionu Spartak Arena u Moskvi. Na terenu, i na tribini, pokazale su fotografu sve svoje čari.

Neke od njih su pokazale i svoje akrobatske vještine.

Dok se 32 tima bore za titulu Svjetskog prvaka, Playboyjev tim je već dobio titulu najzgodnijeg. Milijuni obožavatelja su oduševljeni djevojkama koje su dala podršku nogometašima.

- Kao što znate, u tijeku je Svjetsko prvenstvo, pa je Playboy odlučio, u duhu nogometa, oformiti svoj tim seksi djevojaka koje vole sport - napisali su na društvenoj mreži.

Nakon što su djevojke izašle u tiskanom izdanju ruskog časopisa, čitateljima su ponudili da izaberu najbolju djevojku kako bi je proglasili kapetanicom tima, piše Sputnik.

 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • D.B.Cooper 21.06.2018.

    Poserem vam se na "vijesti".

  • mr.perfected 21.06.2018.

    seksizam nikad nije bio izraženiji. Jel ima neki kontekst u kojem novine spominju žene a da nije izgled? mediji su sveli žene na golo tijelo i ništa više. Ne vidim često da se piše provokativno u vezi muškaraca, niti da ih se prikazuje kao objekt

  • savagebrodo 21.06.2018.

    stvarno nemam vremena za ono o cemu sad razmisljam,nemojte ovakve clanke prije tekme

Komentiraj...
Vidi sve komentare