To je to što me zanima!

Za novi Cafe govore Kalember te voditelji Brdarić i Jelinčić, a saznajte i sve o prvijencu Gonza

SAMO UZ 24SATA Čitajte najbolji TV magazin u povijesti Hrvatske i saznajte sve što vam se nudi u tjednom televizijskom programu, kinima, streamingu, sapunicama
Vidi originalni članak

Kauboji i Indijanci, Zorro, Black Stena, Princ Valiant, Zagor... heroji su odrastanja Vlade Kalembera. Za našu naslovnicu slikao se kao Antonio Banderas, pritom ističući kako je holivudska legenda, za razliku od njega, i danas poželjna ženama. U velikom intervjuu samo za Cafe govori o neprežaljenom Rajku Dujmiću, turneji s 4 asa koju počinje u Zagrebu u veljači iduće godine, sinu, bivšoj supruzi Ani Rucner...

Posljednjih tjedana svi pričaju o krimi seriji 'Staircase' rađenoj prema istinitom događaju. Dosljednost u praćenju slučaja, iznošenju detalja i svih stranputica kojim slučaj poluuspješnog pisca Michaela Petersona optuženog za ubojstvo žene ide koštala je seriju dramatike koju ni Toni Collette ni Colin Firth nisu mogli nadoknaditi.

RTL Danas odnedavno gledamo u novom terminu. Voditeljici Ani Brdarić obitelj malo kuka jer kasnije dolazi doma, ali zato su gledatelji zadovoljni. Jedan gospodin ju je zaustavio, rekao da više nikog ne gleda jer kad upali RTL u 19 sati, dobije porciju informative, sporta, vremena i onda zabave. Tomislav Jelinčić dodaje kako su pomalo iznenađeni visokim brojkama gledanosti. Unakrsno smo ih 'ispitali' prije nego što odu na godišnji odmor.

Zagrebačko kino Tuškanac do kraja srpnja prikazuje veliku retrospektivu redateljskoga genijalca Alfreda Hitchcocka. U filmovima je uvijek inzistirao na fatalnim plavušama, a čak četiri glumice su i danas žive. Kim Novak, Eva Marie Saint, Vera Miles i Tippi Hedren igrale su u njegovim najvećim hitovima poput 'Vrtoglavice', 'Sjever-sjeverozapad', 'Psiho' i 'Ptice'.

Donosimo i najveći i najdetaljniji TV program te vodič kroz sapunice, kino i streaming. Sve to samo u novom Cafeu uz 24sata u petak.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 08.07.2022.

    Konačno i Vladek malko ostario😊

Komentiraj...
Vidi sve komentare