To je to što me zanima!

Za novi film Shie LaBeoufa u Britaniji je prodana jedna karta

NEOČEKIVANI NEUSPJEH Triler o ratnom veteranu koji se bori s PTSP-om preko vikenda zaradio je svega sedam funti što je protuvrijednost jedne kino karte
Vidi originalni članak

Čini se da novi film Shie LaBeoufa (30) naziva Man Down' nije pobudio veliki interes britanske publike.

Naime, triler o ratnom veteranu koji se bori s PTSP-om preko vikenda zaradio je svega sedam funti što je protuvrijednost jedne kino karte koja u Velikoj Britaniji ima prosječnu cijenu od 7.21 funti. Isti film u Americi je zaradio 454,490 dolara.

Film je prikazan samo u kinu u Burnleyju te je u isto vrijeme  bio raspoloživ na 'zahtjev'. Režirao ga je Dito Montiel, a u istom se, osim LaBeoufa, pojavljuju i Gary Oldman, Kate Mara, te Jai Courtney.

Podsjetimo, glumca su uhitili na umjetničkom prosvjedu protiv predsjednika Trumpa u New Yorku. Dobio je kaznu, a čim su ga pustili, vratio se na prosvjed. Glumac se sukobio sa protivnikom prosvjeda te ga je odgurnuo, potegnuo za šal i ogrebao ga po licu. 

Shia je pokrenuo umjetnički projekt koji će trajati četiri godine, koliko i Trumpovo predsjedništvo, a fokusira se na zajedništvo. Naime, Shia je uz pomoć još dvoje umjetnika postavio kameru na zid njujorške galerije. Iznad kamera na zidu je ispisan slogan: 'On nas neće podijeliti'. Glumac je pozvao sve prolaznike da stanu ispred kamere i ponavljaju tu rečenicu koliko god puta žele. 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • 05.04.2017.

    svaki glumac ima promašaj u izboru filma. njega volim, gledat ću man down.

  • koko822222 05.04.2017.

    hahahaha..... kek ne prasta......

  • Optimus 05.04.2017.

    Gledao sam taj film i meni je sasvim u redu. Potpuno drugačiji život nakon rata nego što je kod nas.

Komentiraj...
Vidi sve komentare