To je to što me zanima!

Za Porin su nominirani Dimšić, Nina Badrić, Kedžo, Urban & 4

Na proglašenje nominacija u zagrebačkom kongresnom centru stigle su brojne 'poznate face', među kojima je bio i nominirani Marko Tolja, zatim Darko Rundek, Željko Bebek sa suprugom Ružicom...
Vidi originalni članak

Objavljene su nominacije za 27. Glazbenu nagradu Porin, čija je dodjela na rasporedu 27. ožujka u Rijeci, novom europskom gradu kulture.

U kategoriji za Najbolju žensku vokalnu izvedbu ove godine konkurira čak pet izvođačica, a one su: Amira Medunjanin, Antonela Doko, Gabi Novak, Mia Dimšić i Nina Badrić. Za najbolju mušku vokalnu izvedbu nominirani su Damir Kedžo, J.R. August i Marko Tolja.

U kategoriji Pjesma godine nominirane su pjesme: 'Digitalno nebo' autora Davora Gopca u izvedbi Psihomodo popa, 'Iskra' autora Damira Urbana u izvedbi Urban & 4, 'Lito umire', koju autorski potpisuju Josip Radić i Neno Belan koji je i izvođač pjesme, 'Sva blaga ovog svijeta' koju autorski potpisuju Vjekoslav Dimter, Mia Dimšić i Damir Bačić, a izvode Mia Dimšić i Marko Tolja te pjesma 'Voli me' autorskog dvojca Tončija i Vjekoslave Huljić koju izvodi Petar Grašo.

U kategoriji Najbolji album zabavne glazbe nominacije su osvojili albumi: 'C'est la vie (Acoustic)' grupe Colonia, 'Ćiribu ćiriba' Domenice te 'Ljubav.com' Željka Krušlina i grupe Latino.

Najviše nominacija za ovogodišnje nagrade Porin osvojili su Urban & 4 i Zagrebačka filharmonija s albumom 'Live at Lisinski' i pjesmom 'Iskra', Opća opasnost s albumom 'Karta do prošlosti' te Nikola Vranić - J.R. August s albumom 'Dangerous Waters'.

Na proglašenje nominacija u zagrebačkom kongresnom centru stigle su brojne 'poznate face', među kojima je bio i nominirani Marko Tolja, zatim Darko Rundek, Željko Bebek sa suprugom Ružicom...

Događaj nisu propustile ni voditeljice Uršula Tolj i Ana Radišić kao ni pjevač Damir Kedžo.

Cjelokupan popis nominiranih glazbenika možete pronaći ovdje.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 22

  • plik 21.02.2020.

    vidim da nisam jedini kojimu fali komentiranje Mate Bulića: daaaajte nam priliku da mu iskažemo svoje divljenje, pa kolko god nas kartona stajalo... :)))))

  • morana1 21.02.2020.

    A tek voditeljice - Ana još nekako, ali Ursula Tolj - nikako!?

  • japanokinez 21.02.2020.

    Porin je nešto šta bi nazvao vrh vrhova u glazbi. Kada se brod porine znaci da je gotov proizvod i treba ga samo finiširati. Ovi mladi su male barke i trebali bi se za Porina strpiti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare