To je to što me zanima!

Za Severinin rođendan klub će ukrasiti ružama, stiže 300 ljudi

Mnogi prisutni uživat će u raznim kanapeima, a svi će konobari biti u bijelim rukavicama. No, još uvijek je nepoznato tko će noćas zabavljati ekipu. Pjevačica se povodom rođendana oglasila na Instagramu
Vidi originalni članak

Pjevačica Severina Vučković danas slavi 50. rođendan u jednom zagrebačkom klubu, a sada je poznato i kako je prostor uređen. Čini se kao da će biti svadbena, a ne rođendanska proslava, doznaje Story.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, u popularnom klubu nalazi se mnoštvo bijelih i ružičastih ruža te svijećnjaka, a očekuje se da će na Severininu proslavu doći oko 300 gostiju. Mnogi prisutni uživat će u raznim kanapeima, a svi će konobari biti u bijelim rukavicama. No, još uvijek je nepoznato tko će noćas zabavljati ekipu.

Pjevačica se povodom svog 50. rođendana oglasila na društvenim mrežama.

- Što se mene tiče, danas mi može biti i stota, jer je ovo prvi od mojih devet života - napisala je Seve uz fotografiju na Instagramu.

Pozirala je u crnoj mini haljini s potpisom Matije Vuice (64), koju je uskladila s crnim lateks rukavicama te sunčanim naočalama. Pjevačici su rođendan čestitale brojne poznate dame poput Franke Batelić (29), Marijane Batinić (41), Matije Vuice...

- Sretan ti Seve draga - napisala je kratko Vuica.

- Proletjele tridesete. Sretan ti 40 - napisala je Marijana.

SLAVI 50. ROĐENDAN Nikad viđene fotke: Zbog usne su Sevu zvali Patak Dača, a ovo su razlozi svađa s obje sestre

Podsjetimo, prije podneva ispred Severinina stana na zagrebačkom Kozjaku nije se događalo gotovo ništa. Tek pokoji dostavljač s buketom cvijeća. Među prvim se 'poznatim licima' ispred Sevina stana pojavila njena odnedavno jedna od najboljih frendica Sonja Dvornik s kojom ide na Maldive, a koja je zbog rođendana pjevačice došla iz Splita.

Sonja je Sevki donijela vrećicu s potpisom Matije Vuice, a unutra haljinu koju će pjevačica odjenuti večeras. Ispred Sevina stana potom se počela vrzmati i njezina nećakinja Mia Popović, koja otkako se udala i rodila dijete živi preko puta pjevačice.

Potom je na prozor izašla Seve. Kosa joj je bila svezana u neurednu pundžu, a na licu je imala naočale za vid. Seve je djelovala kao da se tek probudila. Isprva se oprezno skrivala iza prozorskog stakla, a onda se, ugledavši poznato lice na ulici, ukazala u punom svjetlu. Djelovala je natečeno te bez trunke šminke na licu.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • 21.04.2022.

    Zašto ja nisam pozvan?

  • Illaminat 21.04.2022.

    Kaj svi bivši dolaze na zabavu?

  • 25__sati 21.04.2022.

    A tko sve to plaća??

Komentiraj...
Vidi sve komentare