To je to što me zanima!

Za starije od 18: Pogledajte kako je Bare vrijeđao publiku

Bare se prije početka koncerta u Kanfanaru posvađao s jednim mladićem u publici. Nakon što je otpjevao jednu pjesmu, nastavio je sa svađom, a netko je sve snimio
Vidi originalni članak

U reakciji na prekidanje koncerta u Kanfanaru, Baretov menadžement rekao je kako je sve to dio njegovog imidža i da je normalno da vrijeđa publiku. Sada se pojavila i video snimka incidenta na kojoj se vidi kako pjevač ne bira psovke u svom obračunu s nepoznatim mladićem iz publike.

Goran Bare (49) se s mladićem posvađao prije samog nastupa, a nakon što je otpjevao pjesmu 'Grešnik' nastavio je svađu sve dok nije naljutio cijelu publiku koja mu je počela zviždati. Tada su po njega došli zaštitari i koncert je prekinut. 

Iako su najvjerniji fanovi ostali u šatoru još 20 minuta u nadi da će ipak uživati u nastupu, Bare se nije vratio. Naime, svađu je nastavio i izvan šatora gdje je zamalo došlo i do fizičkog obračuna.

Idi na 24sata

Komentari 157

  • volim Hrvatsku_3 27.12.2014.

    Ljudi, Bare ne može složiti niti jednu suvislu rečenicu, to je mozak potpuno uništen drogom, ja bih njega hospitalizirala za njegovo dobro

  • javozinhitnupomoćiznambašsve 24.12.2014.

    U reciklažu s njim........ odmah!

  • IvieHill 23.12.2014.

    49 godina? izgleda kao da ima 69...

Komentiraj...
Vidi sve komentare