To je to što me zanima!

'Za sve ljubitelje trave': Staza slavnih dobila je novu zvijezdu

'Nisam mogao vjerovati, pitao sam ih da li se šale. Još sam kao dječak šetao Stazom slavnih, uvijek mi se činila nedostižna. Ovo je velika čast', priznao je Sean
Vidi originalni članak

Cypress Hill ušao je u povijest kao jedini latino hip-hop sastav koji je dobio zvijezdu na holivudskoj Stazi slavnih. Kalifornijska grupa je 18. travnja postala dio vječnosti. Nisu propustili priliku da oblik zvijezde povežu sa simbolom obožavane biljke.

 - Obožavamo zvijezdu. Bilo bi najbolje da je to zlatni list, list marihuane. Ovo će biti oltar za sve ljubitelje trave, za cijelu kulturu kanabisa - izjavio je B-Seal. Ceremoniji dodjele prisustvovali su i reper Xzibit te komičar i glumac George Lopez.

- Oni su postavili temelje hip-hop glazbe i kao takvi, zaslužili su zvijezdu na Stazi slavnih. Njihov utjecaj na suvremeni rep je ogroman - izjavio je Xzibit.

Jedan od članova grupe, Sean Dog objasnio je kako istovremeno iznenađen i ponosan na to što će Cypress Hill postati dio najpoznatije šetnice. 

- Ovo je nevjerojatno, nikad nisam mislio da će Cypress Hill postati dio Staze slavnih. Potajno sam se nadao da bi mogli biti primljeni u Rock & Roll kuću slavnih, ali kada se ovo dogodilo, bio sam šokiran -  izjavio i dodao:

- Nisam mogao vjerovati, pitao sam ih da li se šale. Još sam kao dječak šetao Stazom slavnih, uvijek mi se činila nedostižna. Hvala svima, ovo je velika čast - rekao je Sean.

Bend je svoj posljednji studijski uradak 'Elephants on Acid' objavio prošle godine, a u lipnju će nastupati na velikoj europskoj turneji.  

SUĐENO IM JE DA BUDU SAMI: Ovi horoskopski znakovi uopće nemaju sreće u ljubavi

Idi na 24sata

Komentari 3

  • KristianMedved 19.04.2019.

    B-real ili B-seal? 😂😂😂

  • 19.04.2019.

    nije bio poznat repper kao 2 pac ili notoroius big

  • 19.04.2019.

    E pa sad komentiraj jer se slažeš.#;)

Komentiraj...
Vidi sve komentare