To je to što me zanima!

Za ubojstvo supruga osuđena autorica romana 'Kako ubiti svog muža', sve je demantirala

Što se tiče pištolja, koji je kupljen nekoliko mjeseci prije nego je Dan ubijen, Nancy kaže da je bio namijenjen za potrebe romana
Vidi originalni članak

Imam tužnu vijest za ispričati. Moj muž i najbolji prijatelj, kuhar Dan Brophy je ubijen. Za vas koji ste mi bliski i smatrate da je ovo zaslužilo telefonski poziv, u pravu ste, ali trenutno se borim da sve shvatim, napisala je Nancy Crampton-Brophy (71), autorica romana 'Kako ubiti svog muža', dan nakon što joj je 2018. preminuo suprug. U romanu je detaljno opisivala različite motive i načine ubojstva supružnika.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Sada je na suđenju proglašena krivom za ubojstvo drugog stupnja. Dvanaest porotnika trebao je osam sati da donesu presudu da je Nancy ubila svog muža, pišu strani mediji.

Tužitelji su rekli da ga je spisateljica ubila u namjeri da naslijedi njegovu policu životnog osiguranja od 1.4 milijuna dolara. Ona je odbacila optužbe i rekla da se na snimci s mjesta ubojstva našla slučajno, dok je tražila inspiraciju za nadolazeći roman, a potom je rekla da se ni 'ne sjeća da je bila tamo'. 

Što se tiče pištolja, koji je kupljen nekoliko mjeseci prije nego je Dan ubijen, Nancy kaže da je namijenjen za potrebe romana. Daniel je pronađen mrtav u kuhinji kulinarskog instituta u Portlandu. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 26.05.2022.

    ovo je zaista zanimljivo

Komentiraj...
Vidi sve komentare