To je to što me zanima!

Žabac Vlatke Pokos skočio je samo 30 centimetara

Iako je odrasla na selu, Vlatka Pokos u Lokvama je prvi put držala žabu u ruci. Ovo joj je bio prvi put i da je sudjelovala u ovakvoj manifestacjii
Vidi originalni članak

Vlatka Pokos bila je voditeljica i gošća 32. žabarske noći u Lokvama. Iako se dvoumila, Vlatka je ipak svečano otvorila natjecanje natjeravši prvog žapca natjecatelja na skok u dalj. Prema pravilniku natjecanja, žabe je dopušteno poticati na skok glasom, pljeskom ili nekim drugim signalom. Voditeljica je svog žapca na skok potaknula pljeskanjem.
- Budući da su domaćini vrlo ljubazni, odlučila sam im ugoditi i otvoriti večer na pravi način. Moj žabac je skočio samo 30 centimetara, što nije loše za prvi put - rekla je Vlatka, koja je u Lokvama prvi put u životu držala žabu u rukama iako je odrasla na selu.
- Kušanje žabljih krakova ću ipak preskočiti. Žablje meso već sam probala u Zagrebu i nemam prema tome nikakvih predrasuda - zaključila je dobro raspoložena Vlatka.

NAKON ŽABE ZAGRLILA JE PRINCA
Vođenje ovakve večeri za mene je izazov jer nikad nisam sudjelovala u nečemu sličnom, kaže Vlatka, čiji je zadatak bio prozivanje natjecatelja i objava rezultata žabljih skokova u dalj. Pobjednicima je uručila nagrade. Zatim se slikala s obožavateljem, a nazočni su komentirali kako je nakon držanja žapca u ruci zagrlila princa.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • abg 30.07.2009.

    a nije , nije ...to je netko drugi.

  • smuc 28.04.2008.

    Trebala je dati svojoj \"žabici \" da skaće pa da vidiš

  • vea 28.04.2008.

    Šta če sve ta koza napravit da se slika i da se piše o njoj.Dajte ljudi,bar vi iz 24 sata budite pametni,ovo je jedini portal na kojem sam redovito,pokvarite mi dan kad vidim blatka kokoš ovo blatka ono,vjerujem da je njena žaba daleko skočila,svi bježe od te kokoši,kao oad vraga.

Komentiraj...
Vidi sve komentare