To je to što me zanima!

Zabljesnula je: Stana Katić je preuzela People's Choice kipić

Glumica hrvatskog podrijetla na dodjeli se pojavila u dugoj crnoj dekoltiranoj haljini i preuzela nagradu. Serija Castle proglašena je najboljom kriminalističkom serijom
Vidi originalni članak

Kanadska glumica, čiji je otac iz Vrlike, a majka iz Sinja, zabljesnula je na dodjeli nagrada People's Choice. Stana Katić (31) na crvenom tepihu pojavila se u dugoj crnoj dekoltiranoj haljini koja je istaknula njezinu zavidnu vitku liniju. Glumica je na dodjeli imala razloga za slavlje. Preuzela je pobjednički kipić jer je američka kriminalistička serija Castle u kojoj glumi newyoršku detektivku Kate Beckett, proglašena najboljom kriminalističkom serijom.

Njezin kolega iz serije Nathan Fillion koji glumi Richarda Castlea dobio je nagradu kao najbolji glumac u TV drami. Glumica, koja je dosad glumila u američkim serijama kao što su 'Hitna služba', JAG',  '24', otkrila je da mnogi još od prve epizode čekaju da se Castle i ona upuste u ljubavnu vezu.

- Došlo je vrijeme da se Kate i Castle počnu zabavljati - otkrila je glumica.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Orlovic Pavle 13.01.2012.

    Sve je ovo jako lepo,ali ona nije "hrvatskog podrijetla",nego srpskog porekla,jer su joj i majka i otac Srbi iz Dalmacije koji su emigrirali u Kanadu.

  • medeki 12.01.2012.

    Jako zgodna ova Stana !

Komentiraj...
Vidi sve komentare