To je to što me zanima!

Zaboravili incident? Beyonce, Solange i Jay Z skupa večerali

Solange je u svibnju napala Jay Z-ja u liftu, dok je Beyonce cijeli sukob samo gledala. Izgleda da obitelj pokušava riješiti nesuglasice zajedničkim druženjem
Vidi originalni članak

Glasine o problemima u braku Jay Z-ja (44) i Beyonce (32) i dalje ne prestaju, no dan pauze od njihove turneje 'On The Run', slavni par iskoristio je druženjem na obiteljskoj večeri. 

Nakon njihovog showa u nedjelju navečer u New Orleansu, paru koji je u braku šest godina, pridružila se i Beyonceina sestra Solange (28). Svi su uživali u Kingfish restoranu, a svjedoci tvrde da su djelovali blisko i opušteno. 

- Izgledali su kao da se lijepo zabavljaju - kaže izvor. 

Čini se da su zaboravili incident iz svibnja kad je Solange napala Jay Z-ja u liftu poslije after partyja Met Gale u New Yorku. Beyonce je cijeli sukob samo gledala, dok je tjelohranitelj pokušao smiriti Solange. 

Iako na pozornici izgledaju idilično, Beyonce i Jay Z navodno će se službeno rastati nakon što njihova turneja završi u rujnu. Izvor blizak paru tvrdi da se glazbenici više ne ponašaju kao gospodin i gospođa, te da ne nose vjenčano prstenje. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • kung fu panda 23.07.2014.

    aha,sa šokerom iza leđa mora imat osmijeh od uha do uha

  • pikzibner 23.07.2014.

    Sve divno, a JayZ uzmiče na fotki...

  • mala kovrčava 23.07.2014.

    Butra ga je istukla ispucala se i sad mogu jest u miru :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare