To je to što me zanima!

Zaboravite na Osvetnike, pred nas će uskoro doći Odmazdnici

Drugi film o Thoru redovno je pri dnu ljestvica kad se ocjenjuje Marvelov superherojski serijal. No 'Thor: Ragnarok' bi se mogao uskoro pridružiti skupini kvalitetnih uradaka
Vidi originalni članak

Najnoviji film o Gromovniku još jednom nam daje materijale prema kojima nije teško zaključiti kako je pred nama poprilično duhovit izdanak Marvelovih filmova. Dosadašnji uradci o Thoru bili su podosta lišeni humora, što ih čini značajno drugačijim od ostalih Marvelovih filmova.

To je posve moguće i jedan od razloga zašto je drugi film o Thoru redovno pri dnu ljestvica kad se ocjenjuje Marvelov superherojski serijal. Pri vrhu su uglavnom 'Čuvari galaksije' te 'Osvetnici', a prema prvim kritikama, i 'Thor: Ragnarok' bi se mogao uskoro pridružiti toj skupini.

Novi kratki video pokazuje nam s kime se Thor sve udružio nakon što je njegova domovina uništena. Stari neprijatelj Loki postat će ponovno prijatelj, a Valkyre, koju je smatrao samo običnom ratnicom pokazat će se kao vrhunski dodatak Thorovom i Hulkovom timu.

Pogledajte video

U glavnim ulogama su Chris Hemsworth kao Thor te Mark Ruffalo koji reprizira ulogu Hulka. Uz njih glume i Jeff Goldblum kao Grandmaster, Tessa Thompson u ulozi Valkyre te Cate Blanchett kao Hela, božica smrti.

U filmu im se pridružuju i Karl Urban koji glumi divljeg Skurgea, a svoju ulogu iz prijašnjih filmova ponavlja i Tom Hiddleston kao Loki. Anthony Hopkins reprizira svoju ulogu kao Odin, a tu je i Idris Elba kao Heimdalle.

'Thor: Ragnarok' u kina dolazi danas.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare