To je to što me zanima!

'Zabranjena ljubav' zaludila je gledatelje pa ju naglo ukinuli...

Zoran Pribičević, koji je u seriji zaigrao Danijela, i danas se bavi glumom, a gledatelji su ga mogli vidjeti u hrvatskim serijama poput 'Larinog izbora' ili 'Mamutice'
Vidi originalni članak

Brojne generacije odrasle su uz jednu od prvih hrvatskih sapunica, 'Zabranjenu ljubav'. Serija je krenula s emitiranjem prije točno 15 godina, 25. listopada 2004. U glavnim ulogama našli su se Danijel i Petra, nesretno zaljubljeni brat i sestra.

Naslovnu pjesmu sapunice, 'Srce nije kamen', otpjevao je prerano preminuli Toše Proeski, a tekst je napisala Antonija Šola (40) koja je u seriji dugo igrala lik Tine Bauer.

POGLEDAJTE VIDEO:

Šola se nije zadržala u svijetu glume, već se 'bacila' u pjevačke vode. Danas je kantautorica mnogih pjesama, a za razliku od njezinog lika Tine, ne prate je skandali i buran život.

'ZABRANJENA LJUBAV' Mario Valentić i Mirna ponovno zajedno nakon popularne serije

Zoran Pribičević (36), koji je u seriji zaigrao Danijela, i danas se bavi glumom, a gledatelji su ga mogli vidjeti u hrvatskim serijama poput 'Larinog izbora' ili 'Mamutice', čuti njegov glas u sinkroniziranim crtanim filmovima ili gledati ga na kazališnim daskama.

Za razliku od Zorana, Anita Berisha (33), danas Beljan, koja je utjelovila lik njegove sestre Petre, povukla se iz javnog života i nastavila raditi u svojoj struci kao ekonomistica. Na društvenim mrežama ponekad se oglasi komentarima na Zoranove duhovite objave iz slavnih dana serije.

U travnju 2008. RTL je objavio kako se sapunica prestaje snimati te je nekoliko tjedana kasnije prekinuto emitiranje nakon 759. epizode. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 22

  • iskra21 25.10.2019.

    Nostalgija... nažalost bezvezan kraj

  • VIM_2 25.10.2019.

    Uzrok prekida serije??

  • 25.10.2019.

    Koji god članak otvoriš samo par komentara, svi su " na Severini " :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare