To je to što me zanima!

Zabrinuta Lejla posjetila Tarika nakon operacije potkoljenice

Glumac je u četvrtak operiran u privatnoj ortopedskoj klinici u Krapinskim Toplicama nakon što ga je oborio terenac. Bivša Miss Hrvatske posjetila je supruga u bolnici
Vidi originalni članak

Vidno zabrinuta Lejla samo nam je kratko rekla da je Tarik dobro. U posjet je došla neispavana i iscrpljena. 
Bivša Miss Hrvatske suprugu je donijela dnevne novine, a Tarikov najbolj prijatelj Tomislav Kašljević nosio je mali kovčeg. Tarik će u privatnoj ortopedskoj klinici u Krapinskim toplicama ostati još nekoliko dana. Potom će ga prebaciti u toplice na rehabilitaciju.

Na Tarika Filipovića (40) u srijedu poslijepodne oko 14.30 naletio je terenac dok je prelazio pješački prijelaz u zagrebačkom kvartu Kustošija. Glumca i voditelja hitna pomoć je prevezla u bolnicu gdje je ustanovljeno da ima prijelom potkoljenice.

Idi na 24sata

Komentari 101

  • zng108 26.01.2013.

    toliko gladnih usta ima a mi da se brinemo o Tariku bezveze pa sta imao nezgodu ni prvi ni zadnji dobiti ce ogromnu odstetu i gotovo pogotovo Tarik cisti hrvat hmhmh svasta bi napisao za takve uvozne ali kosta ce me pa necu

  • user_171386 19.01.2013.

    Tarice dragi, vjezbat pocinji sto prije inace ti to koljeno nikad vise nece biti kako je bilo. Ispadat ce ti oci od bolova na svaku promjenu vremena.

  • sulejman_veličanstveni 19.01.2013.

    pa dobro sad svaki dan o Tariku.....svi smo mu poželjeli oporavak .....i dobro

Komentiraj...
Vidi sve komentare