To je to što me zanima!

Zac Efron se u tajnosti prije pet mjeseci odvikavao od kokaina

Glumcu je ovisnost stvarala probleme na poslovnom planu. Nije se više mogao nositi s ovisnoću o kokainu i eksperimentiranjem s farmaceutskim ecstasyjem
Vidi originalni članak

Bivša Disneyjeva zvijezda u tajnosti se prije pet mjeseci prijavila u kliniku za odvikavanje od kokaina. Zac Efron (25) nije se više mogao nositi s ovisnošću o kokainu, a eksperimentirao je i s MDMA, aktivnim sastojkom u tabletama ecstasy poznatijem kao Molly. Vijest je šokirala njegove obožavatelje pogotovo jer se u posljednje vrijeme držao podalje od raskalašenih tuluma u Los Angelesu za razliku od 2010. godine kada je posjećivao striptiz klubove.

- Sada je zdrav i sretan. Posvetio se snimanju filmova - otkrio je izvor blizak glumcu. 

Efronu je ovisnost stvarala probleme na poslovnom planu zbog čega je propustio nekoliko snimanja filma 'Neighbours' u travnju, dok je tijekom raskalašenog tuluma u hotelskoj sobi u Las Vegasu s prijateljima uzrokovao štetu od 50.000 dolara.

- Bilo je općepoznato da se bori s kokainom - rekao je izvor.

Nakon filmova 'Are We Officially Dating?' i 'Neighbours' svjetlo dana uskoro će ugledati njegov novi film 'Parkland' u kojem glumi liječnika koji se borio kako bi spasio život bivšem američkom predsjedniku J. F. Kennedyju nakon što je ustrijeljen. 

Ostvario mu se san: Zac Efron se 'seksao' s Nicole Kidman

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Sir Crocodile 18.09.2013.

    odvikavaju se, pa opet krenu sa drogama i tako stalno u krug

  • WOMANIZER 18.09.2013.

    sretno, valjda se ne bude ponovilo!

  • chelseaMG 18.09.2013.

    izgleda da se ne može biti hoolywudska zvijezda a da ne poklekneš. rjetki su takvi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare