To je to što me zanima!

Zadnji dašak Elvisove magije: Preminuo njegov prvi bubnjar

Umro je mirno u snu. Kasnije ću objaviti više informacija, a sada vas molimo za privatnost i hvala svima na ljubavi i molitvama, napisao je bubnjarov sin David Fontana
Vidi originalni članak

Dominic Joseph Fontana, poznatiji i kao D.J. Fontana, je preminuo sinoć u 87. godini života, napisao je njegov sin na društvenoj mreži. Fontana je bio bubnjar Elvisa Presleyja i zadnji živući član popularnog benda The King's. Njegov sin David je u emotivnoj objavi na Facebooku otkrio da je Fontana preminuo u snu. 

- Umro je mirno u snu. Kasnije ću objaviti više informacija. Sada vas molimo za privatnost i hvala svima na ljubavi i molitvama - napisao je David Fontana.

D.J. Fontana je počeo svirati bubnjeve za Elvisa 1954., a s Kingsima je započeo suradnju 1968. godine. Fontana je svirao na Elvisovim najvećim hitovima poput 'Hearthbreak Hotel', 'Hound Dog', 'Dont't Be Cruel' i 'Jailhouse Rock'.

- Preminuo je DJ Fontana, Elvisov prvi bubnjar koji je glumio u brojnim filmovima i serijama s Elvisom - napisao je glazbenik Larry Pancake.

Bio je jedan od najvećih

Fontana je pratio Elvisa više od desetljeća u sastavu poznatom kao Blue Moon Boys, zajedno s gitaristom Scottyjem Mooreom i basistom Billom Blackom. Fontana je donio novi element u Elvisov nastup i svojim naglašenim ritmom dopunio Elvisove kretnje. Bio je jedan od najboljih bubnjara, a 2009. su ga uvrstili u 'Rock and Roll Hall of Fame' u Clevelandu.

VIDI OVO: 5 zvijezda na čije smo snimke sexa zaboravili

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 14.06.2018.

    rip bio je dobar bubnjar

Komentiraj...
Vidi sve komentare