To je to što me zanima!

Zagolicala maštu: Holden došla na snimanje u pripijenoj haljini pa su joj 'provirile' bradavice...

Njezini pratitelji i obožavatelji nerijetko je kritiziraju zbog takvih odjevnih kombinacija, ali i zbog toga što je često psovala u live showovima. No, ona to objašnjava činjenicom kako je izuzetno otvorena osoba
Vidi originalni članak

I sama priznaje kako je svjesna da privlači pažnju svojim odvažnim kombinacijama, a televizijska i radijska voditeljica Amanda Holden (49) i na pragu pedesete ne sakriva svoje obline i 'navlači' provokativne odjevne kombinacije. 

10 MILIJUNA KUNA A. Holden shvatila: Njezine su bradavice izazvale pomutnju

Paparazzi su je 'uhvatili' dok je odlazila iz studija radijske mreže Heart FM u Londonu nakon što je odradila svoj jutarnji show. Za tu je priliku odjenula ružičastu usku haljinu koja je istaknula njezinu vitku liniju. No, Amanda je očito smatrala kako joj je ispod takve haljine grudnjak nije potreban pa ga nije odjenula. Zbog toga su joj 'provirile' bradavice, no nije se obazirala, već je i dalje ponosno šetala. 

Njezini pratitelji i obožavatelji nerijetko su je kritizirali zbog takvih odjevnih kombinacija, ali i zbog toga što je često psovala u live showovima. 

- Ja sam jako otvorena osoba. Svjesna sam sebe same i svega onoga što namjeravam reći. Ponekad se pretvaram kako sam svjesna da sam pretjerala, kao, 'nemam pojma da sam to uopće rekla', ili 'ups, grudi su mi ispale, nisam imala pojma da se to dogodilo' - objasnila je Holden za strane medije

Iako joj je dala dopuštenje, Amanda kaže da njezina majka nikad ne bi odjenula takve modne kombinacije. 

- Kad je njoj bilo 48 nije se usudila odjenuti mini suknju zato što je ona iz te ere gdje se ne pokazuju koljena ako se bližiš pedesetima - rekla je voditeljica jednom prilikom. 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Bocwanna 11.06.2020.

    Mlohave, nikakve... Bljakk. 😏

  • slave777 11.06.2020.

    Lijepa prirodna zena i cudoooo prirodne cice al sve u svemu ljepse nego one silikonke

  • Cirenac 11.06.2020.

    Dobre i sise i bradavice.

Komentiraj...
Vidi sve komentare