To je to što me zanima!

Zagrepčanka Kim dobitnica je titule 'The Look Of The Year'

U utorak je javnosti i medijima predstavljeno Svjetsko lice godine 2013. godine, Zagrepčanka Kim Kosanović kojoj su uručili titulu u sicilijanskom gradiću Taromini
Vidi originalni članak

Na velikom svjetskom finalu natjecanja "The look of the Year" 2013. u Taromini, titulu najbolje ponijela je Zagrepčanka Kim Kosanović (18)  iz agencije 'Talia' Tihane Harapin Zelepugin. Na prelijepoj sceni antičkog kazališta u Taromini, sicilijanskom gradiću poznatom kulturnom i turističkom mjestu, upriličen je modni spektakl 'The Look Of The Year' koji nije samo izbor budućih top modela već i uvaženi modni događaj koji promovira modu i nagrađuje modne stvaraoce.

U opuštenoj atmosferi kafića Velvet u utorak je javnosti i medijima predstavljeno Svjetsko lice godine 2013. mlada Kim Kosanović koja se ovom prilikom zahvalila na podršci svima koji su bili uz nju i bodrili je kroz zadnjih nekoliko dana.

Kao podrška mladoj Kim došli su brojni poznati kao što su Ogi Antunac, Zoran Mrvoš, dizajnerski dvojac Elfs, Martina Felja, Nenad Korkut, Anica Kovač, Viktor Drago i mnogi drugi.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • 05.09.2013.

    Jel ovo sretni tatica u plavoj košulji, ex-jabučar Alen?

  • Hasenfefer 04.09.2013.

    Hrvatska Dominacija slučajno gledo neki interjvju pametna mala samo se primi knjige, jedno od poslova koji nema budućnosti su manjekenke biti će sve kompijutorski avatari a nijedna nemre biti tak savršena ko kompijutoska kompilacija. U tom i je ljepota žene, jer ne postoji savršena. Svaka ima koju manu. D asu savršene bile bi dosadne.

  • kokoshka23 04.09.2013.

    slatka je

Komentiraj...
Vidi sve komentare