To je to što me zanima!

'Žali' se da Adam ne ispunjava trudničke želje: On visi na netu

Adam i Goga su se ubacili u, moglo bi se reći, 'vode influencera' pa trenutno veliko zanimanje javnosti koriste kako bi Adam reklamirao treninge na Jarunu, a Goga stvarčice poput narukvica i dječjih potrepština
Vidi originalni članak

Najpopularniji par iz 'Braka na prvu' Gordana Marelli (38) i Adam Kromer (33) odlučili su četvrtak popodne provesti na sunčanom, ali vjetrovitom Cvjetnom trgu u Zagrebu. Na kavi im se naknadno pridružila i kolegica iz showa, Nadia Amić (29) koja je bila u društvu školske prijateljice Tihane

U IŠČEKIVANJU PRINOVE Goga nabavila dude pa izazvala reakcije: Vidi se da čeka muško

POGLEDAJTE VIDEO: Goga se šali da Adam ne ispunjava trudničke želje

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Hej ljudi, evo nas na Cvjetnom, nakon dugo vremena pijemo kavu. Adam je na Instagramu naravno. Ja ga nagovaram da odemo po kroasan, trudnička želja - rekla je Gordana. 

Veselo društvo je nazdravilo, a nisu prošli nezamijećeno ni od obližnjih prolaznika. Adam je komentirao kako odmaraju, odnosno 'chillaju'. 

Gordana i Adam očekuju bebu u ljetnom periodu, no ne žele previše detalja otkrivati. Fanovi showa nagađaju da je u pitanju dječak po bojama dudica i odjeće koju su kupili za bebu. Dvojac to očito zabavlja pa svojim pratiteljima redovito 'serviraju' poneki detalj iz privatnog života.

IMA LI LJUBOMORE? Adam golišav poziva na trening pa dobiva poruke: 'Jadna Goga'

Ubacili su se u, moglo bi se reći, 'vode influencera' pa trenutno veliko zanimanje javnosti koriste kako bi Adam reklamirao svoje treninge na Jarunu, a Goga stvarčice poput narukvica i dječjih potrepština. 

Podsjetimo, par je za trudnoću saznao uoči blagdana. Prvotno su se šokirali, ali onda su zaključili da je to upravo ono što žele u životu. Adam se iz Baranje doselio kod Gordane u stan na zagrebačkoj Knežiji. 

POGLEDAJTE VIDEO: Gafovi u showu 'Brak na prvu'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 143

  • liliana 29.05.2020.

    Jel im pratitelji pišu sviđa mi se,predivni ste,najljepši,smijurija od tih komentara.

  • Dangerous_Russ 29.05.2020.

    Od ovo dvoje dosadnjakovića su zanimljiviji pajceki koji trče po svinjcu..

  • silversky 28.05.2020.

    iritantni, nebitni, samodopadni, da mu nije gicice bilo, ostao bi junfić

Komentiraj...
Vidi sve komentare