To je to što me zanima!

Zaljubila se? Amber prekinula s curom zbog Johnnyja Deppa

Prekinule su, ali će i dalje ostati prijeteljice. Obje misle da će to moći i da će im to odgovarati, rekao je prijatelj bivšeg para. Amber i Tasya bile su skupa četiri godine
Vidi originalni članak

Prekid četverogodišnje veze nije pogodio Tasyu van Ree. Fotografkinja je tulumarila u Los Angelesu dok je njezina bivša cura Amber Heard (26) predstavljala novi film u Francuskoj. Glumica ju je ostavila zbog kolege Johnnyja Deppa (49) koji se u nju navodno zaljubio dok su snimali film 'The Rum Diary'. 

- Prekinule su, ali će i dalje ostati prijeteljice. Obje misle da će to moći i da će im to odgovarati - rekao je prijatelj bivšeg para za In Touch Weekly.

Depp, koji je nedavno prekinuo 14-godišnju vezu s Vanessom Paradis (39) s kojom ima dvoje djece, sad je slobodan muškarac. Amber ga je toliko očarala da joj je kupio konja kako bi mogli zajedno jahati. Preostaje pričekati i vidjeti jesu li njih dvoje novi zvjezdani par ili će zgodni Johnny možda naći neku drugu. 

Idi na 24sata

Komentari 28

  • japanokinez 29.06.2012.

    Ako se koji vrati od svih vas, saloma@ sve stoji. Rebell@ šta je to ono nešto? Zalizan je, kajli mu ne fali, i mišičav je čak za svoju težinu, a da je kao "pederčić" bez daljnjeg. Ima sve osobine "pedrečića".jaznam, ulickan do boli s nekim šeširima, prljavo neobrijanomastan. no angel@zaključak je donesen po svemu ovom što je nabrojano i još po onom što je uopće pročitano u stranim tiskovinama.

  • baš_je 29.06.2012.

    toliko zgodan da je ženska ostavila žensku zbog njega!!! zapravo je jedan od rijetkih coolera. nije dovoljno biti samo zgodan.

  • Toit1986 29.06.2012.

    Nego... muško sam, nisam gay... ali brate, i ja bi ostavio svoju curu zbog Deppa... lik mi je totalni car!

Komentiraj...
Vidi sve komentare