To je to što me zanima!

Zaljubljen je: Petra Ćiritovića osvojila je ekonomistica Lucija

Glumac i savjetnica u banci u vezi su četiri mjeseca i, tvrde prijatelji para, zaljubljeni su 'preko ušiju', donosi Story. Planiraju dugi zajednički odmor i to izvan Hrvatske
Vidi originalni članak

Diplomirana ekonomistica Lucija Palić osvojila je glumca prije četiri mjeseca, a par zajedno planira i odmor izvan Hrvatske, donosi Story. Petar Ćiritović (32) navodno je jako zaljubljen u šest godina mlađu Luciju koja radi kao savjetnica u jednoj banci. Fotografirali su ih u šetnji zagrebačkom 'špicom'. 

Oko Valentinova je prekinuo s Anteom Štimac. Tada je rekao da nije tip koji dobro funkcionira u vezama na daljinu koje je teško održavati, prvenstveno iz praktičnih razloga. Tada je rekao i kako nema fatalistički pristup vezama. Općenita životna filozofija koju primjenjuje i na veze mu je: 'Dok mi je dobro - u redu, kad mi više ne bude dobro - mijenjam'. 

Izvorni tekst pročitajte u Storyju

Idi na 24sata

Komentari 12

  • nona2301 13.07.2011.

    ma dajte, curu, 4. mj....pa moramo mu čestitati na uspjehu....Sa čime vi nas trujete!!

  • kinezojapanac 13.07.2011.

    Ovdje ispada da je ufatila ona njega, a ne on nju. To je inace jako vazan podatak bez kojeg vjerovatno niko ne bi mogao svrsiti.

  • casio 13.07.2011.

    Još jedan u plejadi hrvatskih ispodprosječnih glumačkih pokušaja.Nek ti ljudi gledaju malo filmove,možda shvate u koji rang glumaca spadaju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare