To je to što me zanima!

Zaljubljena Nina Morić ne želi više ni čuti za Coronu

Ninina prijateljica kaže kako je manekenka zaljubljive prirode. Nema pojma tko je Massimo. Misli da s novim dečkom samo provocira Fabrizija
Vidi originalni članak

Fabrizio Corona (34) vodio je Belen Rodriguez (24) na vikend u Pariz, slao privatni avion po nju u Italiju, plaćao šofera da ih vozi po gradu, u ljubavnom zanosu spalili su i plahte u hotelu Ritz. Nina Morić (32), navodno, nikako ne može preći preko toga. Ne zbog Belen, nego zbog novca koji je potrošio na nju. Nije joj isplatio alimentaciju za sina Carlosa (6) nekoliko mjeseci. Duguje joj nekoliko tisuća eura. I zbog njega su joj blokirali račune i ostala je na ulici. Sve to bilo je previše za Ninu. Progutala je tablete za spavanje i završila u milanskoj bolnici na ispumpavanju. Mjesec dana nakon tog umalo kobnog 6. siječnja, Nina se slikala sa stanovitim poduzetnikom iz Monze, Massimom Baltimoraem, sa širokim osmijehom na licu. Njezina prijateljica nema pojma tko je on. Ne vjeruje da se sad baš zaljubila u njega kao što priča nego više da provocira Coronu.
- Nina je zaljubljive prirode, naposljetku, zbog Corone se odrekla glumačke karijere u SAD-u. Vrijeme će pokazati je li se stvarno zaljubila - kaže Ninina prijateljica.

MASSIMU NA 'FEJSU' ČESTITALI NA ULOVU
Massimo ima brata blizanca Daniela, koji živi u Švedskoj. Na Facebooku su Danielovi prijatelji osnovali grupu Vrati se u Italiju jer im je bez njega dosadno u lokalnoj diskoteci. Na istoj toj grupi čestitali su Massimu na dobrom ulovu - Nini Morić.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • mademoiselle 29.01.2009.

    ova vijest je tako prozirna da je to naprosto jadno, prije 5 dana se htjela ubiti zbog njega , a sad ko fol više ne želi čuti za njega, daj ženo dođi k sebi dok još imaš kome

  • ćiribićka 29.01.2009.

    majko moja kakva li je

  • user_2971 29.01.2009.

    a ja mislila da se naš masimo navuko pa zabrijao s njom... hahaha...

Komentiraj...
Vidi sve komentare