To je to što me zanima!

Zaljubljena šaputanja: Blaće i Hrvoje 'pobjegli' sa snimanja

Voditeljica koja nikad nije bolje izgledala i njezin zaručnik, vaterpolist Hrvoje Brlečić, planiraju vjenčanje, a viđaju se 'na kapaljku' jer je ona često u Beogradu
Vidi originalni članak

Pored talentiranih natjecatelja koje gledamo svake nedjelje i ponedjeljka u showu ''X Factor Adria'', pažnju privlači i lijepa voditeljica Antonija Blaće.

Šarmantnu i uvijek dobro raspoloženu voditeljicu na snimanju je posjetio zaručnik, vaterpolist Hrvoje Brlečić, s kojim uskoro planira i vjenčanje. Između njih je sve prštalo od emocija i zaljubljenih pogleda, a fotograf je uspio zabilježiti jedan intiman trenutak zaljubljenog para koji je 'pobjegao' sa snimanja kako bi ulovili malo vremena samo za sebe. 

Uz Hrvoja, za Antonijino zadovoljstvo je zaslužna i linija koju je dovela do savršenstva. 

- Pazim na liniju već dugo, proteinska ishrana bez ugljikohidrata i 3-4 puta tjedno u teretanu. A trbušnjaci? E njih mrzim raditi, ali se prisilim. Čini se da se isplatilo - dala je Antonija svojim fanovima na društvenim mrežama ‘recept’ za savršenu liniju.

Sigurni smo da će Tonka blistati i na spektakularnom finalu 'X Factora' 21. lipnja u Kombank Areni u Beogradu kada ćemo uživati i u nastupu zvijezde Jamesa Arthura.

Idi na 24sata

Komentari 51

  • KOKKYCH 05.06.2015.

    poruka našoj djeci....ako želite uspjeti krenite u big brother

  • tkopajti 05.06.2015.

    Voditeljica sa govornom manom, svašta....

  • Kufer_1 04.06.2015.

    samo nek se vole

Komentiraj...
Vidi sve komentare